HISSAR/DISSAR - lista

HISSAR

Jeremy Renner.
han är det enda som hänger sig fast och blockar allt annat. helt otrolig kille, jag kan inte sluta titta på människan! kajsas nya kändiscrush? yes my dear.

Kommentarer.
jag älskar dem. GUD vad jag älskar kommentarer! spela roll om det är negativa eller posetiva, det finns ingen bättre känsla än att logga in på bloggen och se hur kommentarerna radats upp. helt fantastiskt!

SWAT- filmen. hur kan jag göra en lista av bra saker och inte räkna in den filmen? förlåt för töntigheten, men jag kan verkligen inte behärska mig när vi kommer till SWAT. finns det några coolare hundar? jag har någon sådan icke ordnämnbar respekt för dem. filmen är så sjukt bra, ni måste se den.



DISSAR



uttrycket XOXO, vet förmodligen alla vad det kommer ifrån och vad som menas med det. många använder det som en hejdå fras på bloggarna. jag tycker att det är okej att kanske i några inlägg pressa in avslutningsfrasen, men i varje inlägg på hela bloggen? vi överlever, tack


Vinter
behöver jag säga mer? vart är sommaren?

Söndagar.
helt klart söndagar. jag hatar den jävla söndagsångesten man har, man känner sig seg och trött, orkar inte göra något och är bara deprimerad över att helgen gått alldeles för fort. längre helg åt folket!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Enligt nördar(så som mig) så är XOXO: eXtensible Open XHTML Outlines



http://en.wikipedia.org/wiki/XOXO

2009-03-08 @ 23:24:50
Postat av: Maja

fina kajsa<3

2009-03-09 @ 08:04:48
URL: http://cmaja.blogg.se/
Postat av: KAJSAHERSELF

Anonym:

haha! men det är inet vad jag menar xD

2009-03-09 @ 17:06:36
URL: http://hulkenglass.blogg.se/
Postat av: KAJSAHERSELF

Maja:

fina maja <3

2009-03-09 @ 17:06:52
URL: http://hulkenglass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du kallar dig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Dina rader:

Trackback
RSS 2.0