Love the way you lie parody

HAHAH!




När han har blivit lite äldre så...

Såhär långt tillbaka lyssande jag på denna pojk, min blivande man (eventuell älskare, vet inte om jag kan bryta förlovningen med Brad Pitt). Men tro mig, om några år... oooh papa!



Nu har vi hittat en bra film små barn...

Är inte lika bra på att blogga som jag är på att läsa bloggar. Bloggen Filmpolisen, ünderbar för oss som gillar tips på filmer, hittade jag filmen Pulse.
Inte bara för att min favoriter Kristen Bell och Ian Somerhalder är med (RAWR), utan för att denna verkar vara en film som får en att inte kunna sova om nätterna. Vilket suger. Men för stunden får man sig nog en kick...



GRATTIS ÄLSKLING!

Tyvärr kunde jag inte vara med och fira dig idag, men jag älskar dig ändå! Längtar efter att få ge dig min fina present, vi får hålla tummarna för att du kan ta dig hem över helgen så att vi kan fira officiellt! pusspuss, älskar dig / Yours Truly Kajsa


Bild: Google


The MF of the year,

Sa ju det.  Jag sa ju att jag skulle sitta här för en vecka sen, dagen innan skolan börjar. Och det gör jag nu.
Får väl erkänna att jag är rätt taggad. Det ska bli kul att träffa alla gamla, fina klasskompisar igen. Fast pluggandet kanske inte är lika kul...

Jag får väl också passa på att be om ursäkt för att jag hållt mig borta från bloggen, har varit i Årsta Havsbad och kollar på... *trummvirrvel* ... BTvs! (Buffy the vampire slayer, för er som inte hänger med i svängarna.) Vem kan förneka männens snygghet? Den som vågar kanske...

Angel tar ju priset för sexighet... Men Spike då? Han är ju klockren... Och Riley? Hans militärhet...
VEM SKA MAN TA?
Bestäm dig lyckost, så vi andra kan välja och vraka... Du kan ju inte få alla tre...


 

 


SVAR PÅ TAL

Anonym om PUSS.:
eeh heej ^^ asso ja har precis fått ett nytt rum o hade tänkt att pryda min kala vägg med lite bilder på nåra snygga pöjkar :P dock har ja kommit på allt för få men så fick ja en snilleblixt o tänkte "men hon kajsa är nog på en skala typ lika killkåt som ja är, hon borde kunna ge mig lite inspiration" xD. soo I wonder om du kanske kan lägga upp en liten toppliste me bilder på dina heeeta favoriter ?haha störd fråga men ja kör all in ^^

Svar: haha hej på dig med snygging! Inte för att jag förstår vem du är, men vi kör all in här med! :D
Här ska du få dig en liten Kajsalista på killar jag skulle pryda min vägg med. Dock vet jag ju inte hur din syn på män är, men om min vägg skulle fyllas med sexighet så är dessa män bland mina måsten!

 
Joel Kinnaman

 
Paul Wesley

 
Bam Margera

 
Leonardo Dicaprio

 
Colin Farrell

 
Anastasios Soulis

 
Josh Duhamel

 
Ian Somerhalder

 
Johnny Knoxville

 
Kyle Gallner

 
Zac Efron

 
David Boreanaz

 
Jeremy Renner

 
Peter Sarsgaard och Jake Gyllenhaal

 
Alexander Skarsgård

 
BRAD PITT!

 
Shia Labeouf



Dock finns det ju fler män jag avgudar, men dessa är de ultimata jag kommer på! Hör av mig om jah kommer på fler!
Lycka till ;)

PUSS.



ny piercing,

Silver med en ljusrosa pärla i mitten, mindre stav. Duger.


Bild. min webbis.


15 snabba frågor.

  • Vad gör du innan du ska sova? - Kollar igenom hela mitt rum så att ingen är där... Rädd för Samara...
  • Humör: Bitter.
  • Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? Yes. 
  • Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Brukar inte smita ut, men om jag nu gjorde det så skulle jag aldrig bli det... Är för smart för det ;)
  • Har du nånsin gått på bio ensam? - Hahaha nej men övervägt tanken...
  • Hur mycket är klockan just nu: - 17:42
  • Namn? - Folk kallar mig olika saker, Kungen, Gud... Men jag är döpt till Kajsa :)
  • Vill du gifta dig? - Friar Brad Pitt så är det spikat.
  • Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Hahaha nej men halvt av vakter!
  • Tror du på spöken? - Mer än något annat.
  • Skulle du vilja vara längre: Ja? Är ju så jävla kort så att det är synd om mig.
  • Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Inte vad jag minns... Men jag sa det till mamma en gång, men fick inget likadant svar... Men jag vet att de gör det ändå, vi är bara för coola för att säga sådant till varandra ;)
  • Har dina föräldrar ljugit för dig? - JA FIFAN! Tandféen är bara början...
  • Vem är den bästa artisten/gruppen? - Jag själv, i duschen.
  • Vem är snällast i världen? - Tomten (SMÖR PÅ MACKAN! Måste ju få julklappar ffs... )

GI

Vad hände liksom? Fattar ingenting... På måndag har jag bestämt mig för att börja med GI-metoden. Känns ju kul, om man hade fattat något om vad alla dessa vikt-kollar-snubbar på alla sidor snackar om, för naaaae, det gör man ju inte.
Men det löser väl sig. Får göra på mitt egna lilla sätt, som med allt annat!


This is TEG

Om en vecka precis sitter jag förmodligen här igen. Då börjar jag skolan igen, andra året nu. Är det så hemskt som folk uttrycker sig? Kommer andra året vara det värsta?

Jag tycker ändå det ska bli kul att komma tillbaka, träffa igenkännande ansikten igen, snacka om sommarlovet, saker man ångrar och saker man gärna gör om.
Det ska bli skönt att få ha något att göra. För nu, precis så här i slutet, så är verkligen den här hålan ett hav av skvaller, skitsnack och intriger. Så fort folk är tillbaka till skolan så hoppas, JAG VERKLIGEN HOPPAS, att allt släpper. För kommer det fortsätta så här, ja då vetefan vad jag tar mig till.

Men nu är det skolstart. Schemat var inte det bästa, men lite nya ämnen är ju aldrig fel. Det är ju trots allt bara åtta stycken.


Såhär kul hade vi på naturvetenskapen...

Skolavslutningen 2010


Sommarkänsla vid Rönningesjön.


Jag hade överraskande kul på datalektionerna... haha!

Första TEG-dagen, jojojojosefin och jag!

Bilder: Jag och några andra filurer i klassen. typ


Blond eller brunett?

Det är frågan...




Bilder : min webbis


Jag är klyven.

Nu sitter jag barnvakt, tjänar dock pengar, så det är inget fel med det. Men nu är det så att det är dans i parken, jag har ingen att gå med (jag har inga riktiga vänner, de som kallar sig det blir betalade av mina föräldrar för att umgås med mig...) men hade gärna gått med sällskap.
Lessane och Sandra är inne i stan på The Voice, vilket hade varit AWESOME att gå på, då Sean Banan ska spela... Men nu sitter jag här och kollar på Shrek med tre barn som äter godis istället. Funkar väl det med.


KING!


The party don't start until I walk in ;)

Låt mig avreagera mig lite.
Ska in till Tanto snart, efter att pappa kommit så att jag slipper barnvaktandet. Inte för att jag har något emot min lillebror, han är inte svårskött om man säger så... Puss på dig!
Annars är jag sjuk och vill egentligen bara sova. But the party don't start until I walk in, så om jag inte drar in till Tanto så kommer festen aldrig bli av ... ;)
Jaja ska ändå bli kul att träffa nytt och gammalt folk!


Bild: min webbis


SVAR PÅ TAL

Anonym:
oj vilka fjortisbilder, inte likt dej :o


Svar: Nej jag vet... Hade kanske inte velat gå ut med detta än, men jag har bestämt mig för att bli fjortis på heltid! Det går inte att smyga med detta, detta är något jag verkligen brinner för!

Tycker att det är så jävla coolt när de står utanför MC-donals och skriker eller lyssnar på fjortisdunk. För jag lyssnar också på det faktiskt... Och sminket?! De sminkar sig så vackert, blir så avundsjuk!
Får ståfräs när jag tänker på att en dag får vara en riktigt fjortis! Hoppas den dagen snart kommer!

Nu vill jag vara fjortis i min ensamhet eller emo, ni verkar ju aldrig kunna bestämma er. Btw, något som är ännu mer fjortis är att skriva anonymt och inte våga stå för vem man är. Skaffa dig en kompis!

FY I HELVETE VILKEN GAAALEN DAG!

Sonisphere var obeskrivligt!!!
Dock regnade det som satan, kändes som att någon bokstavligen hällde hinkar med vatten! Lerit och fyfan, hade ju knappt några kläder för rusk. Har aldrig känt mig så blöt och känslan av att man aldrig kommer bli torr igen var inte långt borta… Ful och som en slickad katt kände man sig och så var man ju i en självklarhet nödvändig att stöta på fint folk. Inte kul Lars-olof, inte kul!
Jaja, jag tror faktiskt att Gud tycker att rockare är dirty people och att vi behövde alla en dusch!

MEN! Vad fan gör det när Alice Cooper, Iron Maiden och Mötley crüe står på scen!? Så jääävla underbart!  Där snackar vi om riktigt jävla röjj. Fan vad härligt!


Hade inte käkat sen åtta på morgonen och när jag kom hem klockan ett på natten blev det spagetti och köttfärsås a la A-C.
Heaven isn’t far away!


bild: min webbis.

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

FÖRFEST I KUNGSTRÄDGÅRDEN IDAG!
SES I DIMMAN ;)


Bild: Min webbis


En liten historia såhär på kvällstvisten.

Ett par vilseledda bönder till tjejer är inne på BK (Burger King för er läsare som inte förstår) står med toalettdörren i famnen och förstår inte varför lampan på toaletten inte tänds. De undrar varför det bara är ett nylonljus på insidan av dörren och varför inte en vanlig lampa. 

De ska precis lägga i pengar för att se om det löser problemet, när Kajsa 16 år öppnar sin lagom stora mun och förklarar att nylonljuset är lampljuset och att det används för att knarkare inte ska kunna finna sina ådror när de är där inne för att utföra ett behov. 

Bönderna kollar på Kajsa 16 år skräckslagna.
Strax där efter är Tove 17 år klar med sitt hårfixande och både Kajsa och hon vandrar ut därifrån, skrattandes åt Kajsas smarthet.
Nu har ni lärt er någon nytt allesammans!


Välkommen till Stockholm - kommer du ut levandes så får du en medalj!

Sonisphere nästa!

Fyra dagar kvar nu till nog det som kommer bli oförglömligt.
Iron Maiden, Mötley Crüe, Alice Cooper och en massa jävligt snygga män. Kan det bli bättre?

Bild: google

 


I min ensamhet i ett alldeles för stökigt rum.

Vad är det med mig och ensamhet? Jag blir som galen utan sällskap ibland. Detta kan inte sluta bra...
Jaja, har bara suttit och spelat The sims. Sen åkte jag till Rindö och hittade några stackare som ville vara med mig i några minuter. Guld värt.

Nu sitter (ligger) jag i sängen och halvkollar på Fucking åmål för femtioelfte gången. Lite mjöl och någon vad-är-detta-för-något-underbart-min-låtsasmamma-bakat i hela munnen. Smarrigt.


Bild: Min webbis.

Då är frågan: Har ni någonsin sett en snyggare bil än denna under erat liv?

Okej, Volvo xc60 är ju något som får våta hästar att springa fortare. Men en Audi A8?
Vad den bilen gör med en kvinna i min ålder och i min storlek är någorlunda barnförbjudet att yttra sig om här...


Bild: Google


"Doesn't he own a shirt?"

Isabelle har tjatat lite på mig nu, så får väl blogga lite då.
Har precis kommit hem från Tove, där vi haft en "tjejkväll" jag, hon och hennes låtsasmamma Carin, så nu har jag sett Hancock med snyggingen Will Smith. Inte ful om man säger så.

Annars så sitter jag här och försöker leta upp lite roliga klipp och bilder från Prideparaden. Har minne att någon stackare lyckades få med mig...

Juste, tack för alla gratulationer... Inte varje dag man har namnsdag!


bild: jag efter Pride.


Grattis på namnsdagen Kajsa!

Går inte så jävla bra det här med bloggandet, jaja...
Kom precis hem, har varit på bio och sett Eclipse med Tove, hennes lillebror och hennes mor. Överraskande bra film, fast jag var så generad genom hela filmen... Inte för att jag satt där, utan för att den där jävla Bella stackaren lider av något. Och Edward? Nej tack, men vi gillar Jacob.



Igår var vi fast i Nacka, där det var en "jätterolig" utefest. Var där 20 minuter (fick en kram av EN av poliserna som var där, RAWR) och sen skulle jag och Tove gå hem en mil utan att veta vägen hem, eftersom att bussen precis gått. Vi lyckades iallafall, eftersom att vi sitter här. Tog oss till Slussen och sedan hemåt!
Men som man säger; inte kul Lars-olof, inte kul!

Vad mer har hänt? Jo jag och Tove lanade The sims som gamla tider. Fick ihop allt ganska bra. Ska nog spela i morgon, det är ju förträffligt kul. Annars blir det väl BF2.



Sen har jag lyckats bli sårad twice under denna tid. Killar är skit, låt oss stanna singel!

Saknar Lönsboda mer än vanligt och nu är klockan över tolv, så: Grattis på namnsdagen Kajsa samt godnatt på er alla uppesittare!

RSS 2.0