Lär känna mig genom facebook-grupper!


"Välkommen till Lappland. Det du inte vet om dig själv vet ingen annan heller."

HAR INTE GARVAT SÅ MYCKET PÅ LÄNGE.


Hur många sockerbitar käkar Kajsa i påsk?

Jag läste i Metro att vi svenskar käkat 411 sockerbitar nu i påsktider. Hur många käkar jag då som inte kommer äta en enda godisbit? Det är frågan...

Det är faktiskt lite hemskt om jag ska vara ärlig, men nu kan jag inte ge upp när jag tagit mig så långt. 79 dagar fri idag från godis. Jag kommer inte käka en enda godis i påsk - hur tragiskt låter inte det!? DET ÄR LIKSOM PÅSK! Får leva på fågelfrön..."Yeah I got that from your 600 voicemails"

Förlåt att jag inte uppdaterar eller något, för jag är helt inne i Vampire Diaries nu! Kan liksom inte sluta? Så jag uppdaterar när the curse is over!


Bild: google

The long kiss goodnight

Två ord: sjuuuuukt bra.

Såg den igår med Tovlutt (undra om inte jag har den här hemma?), en liten fågel hade viskat i mitt öra att den skulle vara sevärd, så vi gav den ett försök.
Action, humor, sorg, glädje - you name it. Den hade det mesta! (En snygg kille också...)  Nejmen den var super! Se den alla barn! Det är en order!


RAWWWWWWWWWR!Samuel L. Jackson, han om något är respekt.
Dagens lista


Dagens humör:
 Accepterande.

Dagens mående: Positivit med en skvätt av trötthet och längtan

Dagens borde: Plugga

Dagens frisyr: bad hair day, döljande i en knut på huvudet.

Dagens smink: Vad är smink?

Dagens klädsel:  Magnus Samuelssons tröja och pyjamasbyxorna!

Dagens planer: Chilligrilla.

Dagens längtan:
 Sommar/Lönsboda/Tranås/Sonisphere/en skön dusch.

Dagens fundering:
 Hur orkar fåglarna flyga till Afrika?

Dagens beroende:
Musik

Dagens bästa:
Damon Salvatore.

Earth Hour 2010 med Kajsa och Tove!@Toves place

Vi har precis gjort en kladdkaka. Vi bad till gud för att den skulle bli bra, även fast vi inte är speciellt troende. Men om han nu finns, så är det väl bra att hålla sig på god ton med honom.

Innan detta var vi och handlade som ett förälskad lesbiskt par på Konsum. Vi såg verkligen ut som det. Mjölk, flingor, läsk, bullar. Fin inköpslista! Så nu överlever vi 24 timmar framåt!

Vi ska också ha Earth hour mellan 20.30 - 21.30 (som alla andra) och då ska vi äta bullarna... Längtar! Nu ska vi lyssna vidare på Robyn - Be mine och kolla om vår bön gick i uppfyllelse.
Om inget annat, hörs vi i morgon!

Robyn - Be mine
Bild: google


Jag har valt sida. Har du?


Bild: jag


Nu ska vi skratta lite

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel! Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.

Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården). Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.  Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.

Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!! Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).

Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv. Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
EmmaP.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det, - ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

En av mina största fobier.

Alla har vi fobi för någonting. Mörker, spindlar, ormar, bussar, vatten osv. Det finns mycket jag är rädd för (Tjurmannen i skogen), men av de största fobierna jag har är hästar.

De är bland det läskigaste jag vet! De kollar på mig med sina onda ögon och vill tugga på mig med deras hästtänder... Ahe, fyfan! Hästar är inte att leka med. Jag förstår inte hur människor kan tycka det är kul att rida? De kan ju kasta av en! De kan döda en! RUN FOR YOUR LIFE FFS!


Bild: GoogleÄr det sant att de kan känna av rädsla? Then Im doomed.


Good boy. Run along.


Bild: printad@svt


Harpers Island

Hapers Island handlar om en grupp människor som kommer till en ö (Harpers Island) för att fira ett bröllop. För sju år sedan mördardades sex personer av en person vid namn John Wakefield på denna ö. Wakefield vart själv skjuten och efter det har det varit fridfullt och tyst på ön.
När sedan gästerna börjar att försvinna en i taget (One by one...) och det visar sig att de har blivit mördade på de mest brutala sätt, precis som Wakefield mördade, börjar spekulationerna om hans död gå runt...


Ett sjukt bra program! Måste ses! En superbra story med lagom skräck, som får pulsen att gå lite fortare, precis sådär lagom. Love it!


Kajsas tablå.

Är ju inte riktigt en sådan som följer program. Jag var, följde alltid olika program som tillexempel Gossip Girl, CSI osv, men den delen verkar ha lämnat mig.
Det finns vissa program jag följer, jag ser dem alltid efter sändning, vilket nog mest beror på att jag är för lat och vill alltid sova när programmen sänds.
Jag föredrar faktiskt TVplay. Det är mycket härligare att kunna kolla på program efteråt, att inte ha en tablå att följa, utan jag kollar alltid på programmen en-två dagar efter sändning.

Tre program, faktiskt de enda, som jag just nu följer är True blood, Vampire Diaries och Harpers island (haha alla har med blod att göra...), men dem ser jag i efterhand så att säga.
Antingen på TVplay eller inspelat på boxern.


Bilder: Google


våffel(?)dagen

Vi hade planer på att göra våfflor idag hos pappa, jag, Tove och Mimmi. Men icke sa nicke.

Jag skulle inte ens till pappa idag, Mimmi skulle passa sin nya hund (!) och Tove... Ja Tove var taggad som vanligt. Men det blev bara jag och Tove, här hos mamma med en kladdkaka. Så vi ska fira våffeldagen i efterskott. Mys, då har man något att se fram emot! Kan man verkligen äta det på våffeldagen? Tydligen.

Bild: jag/google.


minnesluckor?

I detta inlägg tänker jag vara fullt seriöst, vilket menas att det är inget oseriöst.

Jag tror jag börjar få minnesluckor. Eller iallafall gör jag saker när hjärnan inte är i funktion. Det sker hela tiden. Det kan vara att jag sätter mig här, vid datorn, och blir sne för att jag kommer till minnet att jag glömt telefonen i jackan där nere. Plötsligt ligger den bredvid mig.
Jag kollar efter vingarna som inte finns. För flög upp verkar den inte ha gjort. Jag måste alltså ha burit upp den.

Bara såna här småsaker får mig att bli orolig. Detta är förstås ett dåligt exempel, har ju gjort värre saker än det. Men tanken är skrämmande. Minnesluckor vid 16 års ålder? Råder inget gott.


Tjurliknande sak i skogen...

Var precis ute och gick en sväng. Måste bara be om ursäkt till tjejen som gick framför mig på gångbanan - om du blev rädd för att en person som gick åt samma håll som dig hela tiden, så var det bara jag som också skulle gå den vägen. Jag hade inga planer att utföra några ritualer på dig!

Kollar du på True blood? Såg du senaste avsnittet om en tjurliknande sak som sprang i skogen efter Sookie? På senaste tiden har jag varit liiiivrädd för den när jag är ute och går. Alltid rädd att den ska stå bakom mig. Tror den finns här i skogen någonstans...


Bild: printat@svtplay


När man trodde att saker inte kunde bli mer pinsamma...

 

"Hade man förväntat sig något annat, när Dicaprio spelar huvudrollen?"

Var ju som sagt och såg Shutter Island igår med moster. Förstå inte hur folk kan säga att den är dålig? Den var ju superbra och jag skrek som jag lovade - jag var faktiskt den enda som skrek i hela bion... haha...

MEN! Hade inte moster (som läst boken) varit med hade jag inte förstått någonting... Den var lite speciellt, man var tvungen att hänga med rejält i svängarna för att förstå. Men sevärd var den! Hade man förväntat sig något annat, när Dicaprio spelar huvudrollen?
Bilder: google


Dagens bekännelse

Klockan är 19:03 och jag vill gå och lägga mig.


Dagens sånt-här-får-mig-att-lacka-satan!

Till att börja med. Hata är ett starkt ord, alldeles för starkt i vissa sammanhang. Så istället kommer jag använda mig av ordet, "ogillar".

Jag ogillar starkt folk som alltid ska vara lite värre eller lite bättre.
Om man berättar något, tillexempel, för en person, så ska vissa aaalltid komma med något, som sagt, värre eller bättre. Visst, ibland är det väl okej att visa smiter in med en kommentar om något de själva har upplevt, men vissa gör det hela tiden.
Ni kanske inte förstår. Låt mig måla upp en scen för er.

Person ett : Jag har gått ner 4 kg!
Person två: Jaså, jag har gått ner 6! (NU VAR DET SÅ ATT JAG HAR GJORT NÅGOT JAG ÄR STOLT ÖVER OCH BRYR MIG ÄRLIGT TALAT INTE OM VAD DU NU HAR GJORT.)


Person ett: Jag fick VG på provet!
Person två: Okej, jag fick MVG. (HADE JAG VELAT VETA HADE JAG FRÅGAT!)


Dåliga exempel, men ni förstår kanske konceptet. Sånt här lackar jag sönder på. Irriterande människor som alltid lyckas få in sig själva i sammanhanget. Var glad för alla andra istället, världen kretsar inte kring dig UTAN KRING SOLEN!?


http://photoshopfail.blogg.se/

Detta är lite småkul för mig som ändå går media. Vi arbetar ju lite sådär med photoshop i skolan.

Roligaste bloggen på länge! Har ännu inte lyckats hitta vem det är som driver den, men rolig är den! Både på bloggen och på bilddagboken hittar man olika PS-tabbar. Kul att se andras misslyckanden!

Klicka på bilden för att komma till bloggen!  


Bild: http://photoshopfail.blogg.se/torn av powerking

Kanske har berättat det?
Iallafall, jag har ju börjat dricka mer och mer powerking nu. Vad ska jag göra av alla burkar? Panta säger man ju att man ska göra, men gör det aldrig... haha, så nu har jag börjat bygga ett torn av powerking hos pappa!

Det saknar typ fem burkar eller något, sedan är jag uppe vid taknivå! Det kommer vara som en stripstrång!


Bild: jag

bästa köpet på länge.
Bild: Jagidag var vi i stan

Idag har jag varit i stan med Naemi, Tovprutt, Linda och Kajsa. Gått och strosat runt. Sommaren är så gott som bakom hörnet. SOL! SNYGGA KILLAR!
Vi satt och stekte lite i mysigheterna och åt en brownie.


Jag har också köpt det efterlängtade... Det får ni snart se...Bilder: Jag/Linda


GENIET KAJSA SLÅR TILL IGENSmart det vet vi ju redan att jag är, men detta är riktigt smart - så håll i er!

Vart jag än går har jag alltid med mig en penna. Vem vet, kanske jag stöter på ett fan som vill ha en autograf - men glömt sin penna. Eller jag kanske träffar något kändis som jag vill ha autograf av. Smart? Sa ju det!

En annan sak en penna är bra till är om det skulle vara en mördare efter en och man har en penna i fickan. Då kan man ju alltid stabba mördaren - för det är inte speciellt skönt att få en penna rakt igenom huden.

Så vad har vi lärt oss av detta? HA ALLTID MED ER EN PENNA, I NÖD SOM I ONÖD!


Bild: google


hatar när man ska någonstans och Gandalf blockerar vägen...


Bild: Google

Dagens bekännelse

Jag har länge förnekat detta. Har aldrig velat inse sanningen - ta tjuren vid hornen så att säga. Men om sanningen nu ska fram, så ja...


JAG ÄR SÅ JÄVLA DÅLIG PÅ SCHACK!

Det börjar bli pinsamt. Varje gång jag kör det så förlorar jag, oavsett vem motståndaren är. Som nu, jag sitter och spelar mot datorn - och förlorar hela jävla tiden. Borde man inte vara duktig nog att knäcka en dator? EN DATOR, EN SAK SOM MÄNNISKAN UPPFANN?! Man borde ju vara smartare, men tydligen inte.

Så jävla pisamt. Men Guds behövande av mig har väl inget med schack att göra, det är bevisat.


Bild: jagBetessläpp kallas det!

"Redan i början av våren börjar korna råma vilt när ladugårdsdörren öppnas och det vankas grönbete. Då får korna leka och busa som de vill med sina kokompisar. Korna är ibland så ivriga att komma ut, att bonden måste sanda när de rusar ut ur ladugården, så att korna inte halkar!"

VAD VACKERT!

 


Min relation till mjölk:

Mjölk kan vara gott i vissa sammanhang. Som nu. Jag sitter här med ett glas mjölk, och ja, det är faktiskt gott. Det sitter ganska fint till en kladdkaka eller en kanelbulle. Eller bara för att dricka eller för att kolla på. Paketen brukar ju vara så roliga.
(Btw, måste jag åka på ett såntdär ko-utsläpp, när det släpper ut korna för våren. Ballt ju!)

Men ibland är det riktigt äckligt. Kanske beror det på situationen eller på självaste mjölken. Men jag kan få kvällningar av det, känna den unka smaken i munnen.
Så vad tycker jag om mjölk? Det beror helt enkelt på smaken.
Mjölk är som sagt - mjölk.


Bild: google


"Livet är en schlager!"

Jag är bjuden på schlager fest.
Problemet återstår: Vad fan ska jag ha på mig? Någon som har några tips? Tänkte köra på glitter och glamor, typ mycket färglatt.

TIPS TACK!

jag känner mig träffad...Kajsa ♥ lolpics.se 2#
Lolpics.se


gamla godingar 3#

Fina tider när man lyssnade på det här... Rindöfolket vet vad jag talar om!
Fear of the dark

Jag vill att du blundar. Eller nej föresten, då kan du inte läsa det här. Titta. Men tänk dig att du ska gå ut i mörkret, runt 21.00 på kvällen och möta en kompis. Du ska gå genom ett passage av två spökhus - bland det läskigaste stället på ön du vet.
Du går och tänker på något helt annat. Du är rädd och ensam.Plötsligt hör du hur någon/något skriker till och säger: FEAR OF THE DARK!


VEM ÄR DET!? Jo, det är din vän som du skulle gå och möta, som valde att sätta sig bakom ett träd och vänta in rätt tillfälle för att skrämma dig.
Karma is a bitch, tänker du. What goes around, comes around.
Sånger från hjärtatdagens...
Konversation mellan Kungen och hennes lillebror.

Kungen: Holy fuck vad kallt det är här inne.
Lillebrodern: Det är för att dörren har varit stängd och värmen inte har kunnat komma in.
Kungen: Fan vad smart du är, pojk...
Lillebrodern: Mm...
Kungen: Den delen har du ärvt från mig!


kajsa i ett nödskal

Denna serie fick jag av pappa en dag...

Bild: Jag

vi firar farmor
Bilder: jag

första vårvideonKajsa ♥ lolpics.se

Bilder: Lolpics.se

hot stuff baby, this evening


"Karma is a bitch?" - Vem fan är Karma och vad är hennes problem?

Har skapat en ny facebook grupp med Tove. Awsomeness!
Är förövrigt sjukt jävla trött, så jag ska gå och lägga mig. Vi har föresten spelat in massa roliga videos - hittar jag sladden får ni se dem!

Sovgott. Inatt ska jag föresten drömma om Brad pitt, det har jag bestämt.


Bild: Jag


har druckit lite för mycket powerking nu...


Bild: Lolpics.se

 


I just lost the game

Oscar har fått med mig på något idiotiskt.

Man spelar ett spel som egentligen inte finns. Så fort man tänker på spelet har man förlorat det, därav namnet "I just lost the game." Sedan en halvtimme efter eller något så börjar det om igen.

Meningen är att när man förlorar spelet ska man säga titeln "I just lost the game" högt, så att förmodligen folk runt omkring också förlorar och får börja om. Man kan inte heller vinna, man förlorar bara.

"The Game is an ongoing game, the objective of which is to avoid thinking about The Game itself. Thinking about The Game constitutes a loss, which, according to the rules of The Game, must be announced each time it occurs. It is impossible to win the game; players can only attempt to avoid losing for as long as possible. The Game has been described alternately as pointless and infuriating, or as a challenging game that is fun to play. As of 2009, The Game is played by millions worldwide."

Klicka på bilden för att läsa instruktioner:


Helt jävla idiotiskt. Ändå spelar jag det.

hade ju inte bangat om man säger så.


Bild: Google


första vårbilderna
Bilder: jag


fint namn

Kajsa är ett kvinnonamn, en smeknamnsform för Karin, men det har använts som dopnamn sedan mitten av 1500-talet. Det har alltså samma betydelse som Karin, "ren, kysk".

Kajsa var ganska ovanligt fram till för ca 20 år sedan. Sedan slutet på 1980-talet ligger namnet ganska stadigt strax ovanför plats 50 på topplistan.

Det finns 10761 kvinnor som har förnamnet Kajsa. Av dessa har 7943 namnet Kajsa som tilltalsnamn/ förstanamn. AWSOMENESS.Samtal mellan bror och syster:

Jag: Tobbe, jag är typ alltid rädd för att du ska döda mig. Att du är typ psykopat eller något.
Tobbe: Va?
Jag: Jaa att du ska döda mig i sömnen eller stå bakom mig när jag tvättar bort sminket med en yxa i spegeln.
Tobbe: HAHA varför skulle jag göra det?
Jag: Jag vet inte... typ för att jag spelar så hög musik på rummet eller något.


sjunde augusti.

Bild: Google


Varning för lat katt.

Jag köpte en skylt i Osby, den sitter nu på min dörr!


Bild: jag


"Vi som ser fula kvinnor med barn och undrar vem f*n som har satt på henne?"

      


Ni verkar ju gilla det.

Tove as Gandalf!


Bild: Google / jag

tisdagar - det handlar om att överleva

Min påse fågelfrön börjar ta slut... Tur att man har en till!
Var ute och gick en sväng förut. Ganska snabbt faktiskt. Det var skönt. Rensar huvudet lite och få lite motion. Måste ju börja gå ut och gå varje dag nu när jag ska sluta på Feelgood.

Så vad händer? Jag lyssnar på Aerosmith och dricker Power King. Börjar bli farligt nu. Känner mig som Kung. Vänta lite, jag är ju Kung?Bild: jag

Finn fem fel.


Bild: Google / jag

Tove träffar sin största idol, Nikki Sixx!


Bild: Google/Jag

DAGENS FRÅGA

Hur gammal måste man vara för att börja bli kallad gubbe?
50+? 60+? 70+?

Jag har en power king, men kan inte knäcka den...

DEN ÄR HELIG!


Bild: jag


I'm not that chained up little person whos still addicted to you


Bild: Jag


Nu ska vi retas lite...

Tove min vän älskar Mötley Crüe, eller rättare sagt Nikki Sixx. Hittade denna väldigt underhållande bild när jag var ute och "surfade". Titta så mycket publik de har på deras spelningar!


Bild: någonstans

And I was like : "WHAT THE FUCK!?"Bilder: googlevi reser till Lönsboda.


Bilder: Jag

Jag har ritat en smileys på mitt lår. Tur att ingen ser den, för det är inte vackert.

Jag är otroligt kissnödig och är rastlös. Fin kombination. VAD HÄNDER? Ingenting, som vanligt. Hoppas det dyker upp någon rolig nisse på msn.

 


JAG VILL TILLBAKA.

Det har varit galet... Jag vill så mycket tillbaka!

Allt började med att jag glömde väskan på busshållsplatsen med det viktigaste (kamera, busskort, nycklar, alla viktiga kort), fick springa tillbaka och höll på att missa tåget... MEN JAG HANN! Har aldrig sprungit så fort i hela mitt liv. Jag bara sprang och sprang överallt. Haha träningsvärken var inte najs...

Fel av mig att säga Småland, jag var i Skåne (Lönsboda). Typ en av världens roligaste och finaste ställen. Saknar det redan...
Det har varit helt sjukt roligt, har träffat superroligt folk (folk kollade på mig på gatan för att det är så litet, så de såg att jag inte var därifrån...), skrattat, sett KV (kåte vandraren), Fylle-Lasse och ätit alldeles på tok för mycket.

Nu ska vi tillbaka. Till sommaren,  Jag och Tove drar åter igen ner dit och gör Skåneland osäkert. Raggar upp någon snygging i Lönsboda och våldgästar någon fest. Hur smutt och grant låter inte det?

Apropå Tove, tack för att du hållt bloggen vid liv!


Ett Sista Farväl

Nu tackar jag för mig, Kajsa är nu officiellt tillbaka. Men, jag lovar er att I will be back like a pistrålé in the moutwind!
Tack å Hej!
(Lägg märke till min handorgasm i videon.)

/Tove G Gustavsson.


My Computer Is Haunted !

Aaa ni såg rätt !! Min data har typ MEGA virus, eller något liknande, å det är fan inte najs!!
Man känner sig liksom iaktagen på ngt sätt :S För när man ska öppna ett program så öppnas det i typ 1 sec och sedan stängs ned, typ som någon har en osynlig mus och klickar ner alla program typ .. Jag kan inte öppna Itunes änns!! Ett liv utan musik är inget liv.
Hahaha satt bli inte förvånade om otroligt snygga å sexiga bilder kommer ut på mig å Kajsa ; )

HAHAHAHAH DET ÄR ALLVARLIGT NÅGON SOM PORR-SPAMMAD MIG !! Hahahahah för typ 20sec så kom det helt plötsligt upp en porrsida, och nu för typ 3sec sedan så kom det upp någon viagra grej HAHAHA !!

Vad har jag gjort för att förtjäna detta ?

Kleiner Hai

Jag säger såhär: Låt Videon tala för sig själv.Tack Gode Gud!

Idag har varit en grov slapp-dag. Det har varit väldigt skönt att bara ta det lungt må jag säga!
Och eftersom att det va en sådan avslappnande dag så tror man inte att det ska hända något,
MEN !!

Jag stog ute, och plötsligt ser jag ett rådjur gå på isen å isen är ju faan as tunn!
Men den går omkring där i frid å fröjd medans jag ständigt hoppas för kung å fosterland att isen inte ska spricka.
Sedan så kollar jag bort eller ngt, och så hör jag såklart ett plask ifrån vattnet.
Rådjuret har alltså ramlat i vattnet !! Asså så jävla hemskt ! Man såg verkligen hur den kämpa för sitt liv för att komma upp ur vattnet, å det hemskaste va ju att jag inte kunde göra något,
fatta se ett oskyldigt littet djur drunkna, fy faan säger jag bara!
Att se djur lida är faan det hemskaste som finns på riktigt asså.

Jag fick ju feta paniken, så av någon anledning ringer jag mamma .. vet dock inte riktigt varför ..
Men iallafall så svarade hon inte, men då när telefonsvararen börjar så kommer det kämpande rådjuret upp ur det kalla vattnet.
Mmm det var nästan så att en tår föll faktiskt :' )


A Big NO NO !

HEY HOO

Jag har precis ätit en rutten frukost, jag ska inte gå in mer detaljerat men den va inte naajs.
Innan det så pratade jag med våran kära vän Kajsa Hed-Kors.
Hon har det väldigt bra å kul där uppe/nere och längtar inte hem (kul för henne, dåligt för oss). Tydligen är det nästan som lite vår där uppe/nere, sweet :D

Men igår va jag i stan å träffade mina kära vänner från klassen : )
Hahah på väg dit satt jag nära Sne-Rikard, mm det var en upplevelse ..
Men iallafall när jag väl kommer till T-centralen å väntar på alla,
så kände jag mig plötsligt helt jävla utstirrad!
Jag förstår nu varför. Fjällräven.

Jag ska erkänna att jag äger en och jag är ej stolt, för asså dom jackorna ger verkligen fel intryck av en!
För om man har en fjällräven så blir man ju automatiskt stämplad som fjortis, eller jag ser iallafall den personen som fjortis, å det är jag nog inte ensam om ..
Å så självklart ser man en skit snygg tvätt äkta rocker, men där klämmde foten igen, genom att jag hade fjällrävenjackan på mig. Han måste ju trott att jag bara var ännu en fjortis som är stolt över sin fula jacka.. Äee fy !
Inte för att jag tror att han helt random skulle läsa denna blogg, men OM så ber jag om ursäkt.

Då är det säkert många som undrar varför jag har den?
Anledningen är för att det helt enkelt är piss kallt och jag vill gärna finnas vid liv efter denna helvetes vinter som har drabbat oss alla.Men men, nu ska jag fortsätta att kolla på True Blood å dricka te, puss på er alla !


Fight For Your Rights

Tudeluu !

Äntligen har jag fått tag på Kajsa, hon mår bra och lever !!
Resan till småland hade varit vild, det handlar mycket om att glöma saker, springa som ett svin och att precis vara i tid till tåget, haha gud va jag skratta när hon berättade om sin resa!
Men hon får själv berätta mer detaljerat på fredag när hon kommer tillbaka ; )

Jag har dock lite brottom för att jag ska vigda mina vingar
i den stora staden där allt kan hända !!
Så att jag måste göra det sista med sminket och kalufset.
Men jag bloggar mer när jag kommer hem, satt see you later snyggingar!


True Blood

YO YO !!

Som ni alla vet så är Kajjan på väg till småland med sin farmor, dock har jag ej pratat med henne än men vi får väll alla ta ett djupt andetag om väl lycka för dom på sin långa färd!


Jag har faktiskt, tro det eller ej precis börjat kolla på True Blood och ligger på S01E06 tror jag, och fy faan va serien är bra asså !! Den har ju precis allt och har man väl börjat kolla på det så kan man inte sluta, då är man som fast!
Men alla dessa serier som går på TV och grejer har ju alltid minst ett minus.
Minuset i True Blood är sorjligt men sant Bill.

För asså seriöst, vad är det för en grabb dom har hittat ?
Han ser ju allvarligt ut som en rutten gammal hund på crack haha !
Visst, han blir lite mera charmig för att han är vampyr i serien,
men nej tack jag tar hellre en korv.Bild: Google


RSS 2.0