den bästa dagen i mitt liv, den 28/9

Här kommer då massa bilder från den 28:de, tyvärr inga på zac efron från min kamera, eftersom att den plötsligt HADE INGA BATTERIER.  men några på svenska kändisar, och sen en på zac och vanessa från en farbror vi träffade som var pappa till Anny som vi träffade på hötorget. fick också en ny vaktkompis, han hette åke. han var seriöst rarare än rarast! fick ingen autograf eller kort, men det spelar ingen roll. jag rörde zac efron


första bilden av underbara dagen! sitter på färjan med mimmi och väntar. this is mimmi!

en intressant bild. mina vackra skor!

mimmi igen!

alltid gott med vattenoboy köpt på MCdonals

läskig gubbe

här satt vi den mesta tiden av dagen. great. every minute were worth it.

mitt äckligt goda godis

haha popcorn! ett litet barn tappade ut det.

ännu en sak vi smällde i oss på de 12 timmar vi var på hötorget

kravallstaket. de började sätta upp och göra i ordning allt. väntan vad skräckligt underbar

här spenderade vi de sista timmarna.alla fans! vi stod längst fram, som jag allt nog förtjänade efter att varit där sen 7 på morgonen

kort från börje. där är världens vidrigaste mamma.


hon heter gunilla, pressfotograf och arbetar för aftonbladet och hotgossip.se

VAD HETER HAN ? han var het

MALOU!

hans rosenfelth. parlamentet

OLA! han började typ prata med oss och bah " TJA HUR MÅR NI?" jag dog, HAN är snygg.

ARNE! underbarhet

här är sista bilden innan kameran dog. här kom zac till sergel.

här är Zac och Vanessa! bilden är från börje! fick en till, men den var inte lika bra!


det fanns mer kort på oss allesammans tillsammans och på andra kändisar som molly sanden, amy daimond, pernilla walgrens dotter och massa andra, men tog bara de som var viktigast.
dagen var som sagt helt underbar. 12 timmar på hötorget var värt det, min sjukdom jag fick dagen efter, allt klämmande för att jag stod längst fram och till och med fittmamman. jag ångrar ingenting.

eriksö, det andra helvetet

hata är ett väldigt starkt ord och jag hatar väldigt lite saker, men en av de saker jag verkligen hatar är orientering. speciellt orientering i +25 grader ute på erkisö, i mordvarm stekhetta. det är så hemskt. sen eftersom att
det är sista lektionen så måste man ta bussen direkt hem och ska då behöva visa upp sitt svettiga fläsk på sthlmsbussen så att halva vaxholm sen kommer tro att man alltid är ett svettigt fet barn. och inte nog med det,
vet ni vad vi har nästa fredag? friluftsdag, då kommer man spendera en hel dag på Tenö och ha vad tror ni ? rätt gissat. orientering.
så om jag inte återvänder levande får ni skicka ett kort eller något.


den perfekta vampyren

samtidigt som gubbrocks & 90-tals favoritlåtarna rippas över till datorn sitter jag & underhåller mig med att kolla på youtubevideos med Angel. han är den perfekta vampyren, utan tvekan. han tar Edward Cullen på alla sätt som går. när han är sådär liten och ler världens finaste leende, jag kan inte förklara den fina känslan som uppstår. ögongodis är vad han är, och om det godiset hade kunnat sätta sig på utsidan hade jag varit lika tjock, om inte tjockare än don vito just nu.


något som är lite mindre trevligt med honom är att han i senare avsnitt faller för den mindre nersatta flickan i mina ögon, Cordelia. har alltid haft något emot henne, kommer där och tror en massa. nej, han måste inse att det finns bättre fiskar i havet!

ZAC EFRON KOMMER TILL SVERIGE

GAAH! HAN KOMMER TILL SVERIGE! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!
det som man aldrig trodde skulle hända. att han ens någon gång skulle ens titta eller tänka tanken att åka till hemska Sverige var något jag gav upp hoppet om för länge sen. men nu kommer han, och jag har fortfarande inte fattat det. chocken kommer nog sitta i ett tag, förmodligen ett år framöver. 
det kommer bli helt magiskt.  även om han kommer till malmö så åker jag ner dit, om jag msåte så ställer jag mig på sparkcykeln och sparkar ner.  jag kommer stå där och uppleva den underbaraste dagen i mitt liv. tack mimmi peedu som gav mig denna fantastiska nyhet, och tack disney channel!

jag vet inte vad som är värst. min olyckliga förälskelse i bam eller att springa Eriksöspåret

igår hade jag nog en av mina bästa dagar i mitt liv. den började faktiskt redan på natten då jag drömde en mindre trevlig dröm om en alkolist som slog mig. när jag väl tagit mig upp och gjort mig i ordning var det under fryspunkten när jag lämnade huset, så jag tog självklart jacka och halsduk. gissa vem som gick svettandes bärandes på det sen? jo jag. senare när jag kommit till skolan så hade jag sjävklart glömt min viriga skåpsnyckel hemma.  inte nog med blev eftermiddagen ännu bättre då vi skulle springa eriksöspåret på gympan och jag som har världens bästa kondition och största kärlek till allt som har med att springa att göra. eftersom att varken jag, hippinelly eller solventilen maria hittade någon lärare som kunde passa väskorna så fick jag bära på en 5 kilos tung väska. splendid.
efterfölderna blev att jag är sjuk och har ännu mer ont i min handled. vi tackar gudarna för det.
nu ska jag dämpa min smärta genom att kolla på videos med Bam. adios

RSS 2.0