kajsas humor.fan vad jag hatar orientering.

pain in the ass. man blir bara svettig och trött.


DE TRE MUSKETÖRERNA.

virrade runt i stan efter en subway, kom hem kvart i tolv, svettig, trött som fan, fult osminkad, hes - jag gör om allt om och om igen om jag fick chansen.

ni anar inte hur bra den var. ni har ingen aning ni som inte var där.
jag hade så grymt jävla kul på balkong 1, första raden, plats 624, i mitten, bredvid tove, elias och billy. kunde inte ha haft  bättre platser! jag skrek mig hes och jag brydde mig inte om att jag inte tog en enda ton rätt. det bästa jag har sett. highway to hell, I wanna rock, walk this way, back in black, bara några av de låtar som de spelade. GALET!

när det blev pause så trodde jag att föreställningen var slut. och så får jag veta att det kommer ännu mer - jag började gråta av lycka, bokstavligen.

alla sjöng så jävla bra, det var så grymma låtar och fantastiska skådespelare! jag kan inte beskriva det med ord, ni måste se den själva.

vi var inte en stor skara från 9 klassarna i norrbergsskolan, men vi deffinitivt dem bästa! tack för en underbar kväll människor, speciellt Billy, Elias och Tove! 


övernaturliga saker - min grej?

jag kom just på att jag faller ofta för program som handlar om det onaturliga. som Angel. vampyrer och demoner. sen gillade jag ju förhäxad och jag ÄLSKAR BTvs!
jag tycker om sådant som är lite över det naturliga. jag tror jag tycker att det är lite spännande, lockande på något sätt, att ingen vet säker om de finns eller inte. jag tror att det finns vampyrer, eller iallafall något som liknar vampyrer. jag tror också att det finns spöken.

som igår tillexempel. ingenting bra visades på tv, så jag slog över till en kanal där de jagade spöken. ghost hunters! tvingade mig själv att se det - tror ni jag sov sen? nej. jag var tvungen att ringa markus så livrädd jag var.

det sägs att man ska konfrontera sin rädsla, tycker ni att jag ska bli spökjägare? finns det någon sådan linje på gymnasiet?


Z.

det är fan patetiskt. det är så patetiskt, jag får inga ord. jag känner inte ens honom.

världens perfektaste par.

B - vem är du?
A - vi säger att jag är en vän.
B - och om jag inte vill ha en vän?
A - vem har sagt att jag är din vän?


hej jag heter kajsa och jag älskar mig själv.

jag är glad att jag föddes tjock. eller tjock och tjock, att jag är lite större än alla andra. jag har fått en annan syn på livet tror jag, jag ser allt från båda sidor. jag hör tjatet om perfektionen.

jag har aldrig varit tjejen som alla killarna vill ha, och nu i efterhand är jag glad för det. i stunden var jag inte det, jag ville ju vara killarnas enda, jag ville ju vara smal och snygg?  det förstörde nog mig lite från insidan, jag var ledsen över att vara tjock och ful.

men. alla tänker alltid på det negativa med att ha fett på kroppen, men jag ser massa postivit med det:
- jag vet tillexempel att mina vänner är äkta, att de umgås med mig för mitt inre, inte mitt yttre. 
- jag behöver inte vara orolig över att en kille utnyttjar mig för mitt utseende.
- jag kan alltid underhålla mig själv genom att spela bongotrumma på min mage! haha!


jag har släppt det där med negativitet för det tjänar ingenting till, jag vinner ingenting på det. jag ser ut som jag gör, vad ska jag göra åt saken? jag kan bara älska mig själv för den jag är, för det är allt jag någonsin kommer vara. jag vet att jag är söt. jag vet att folk tycker om mig. jag är älskad och omtyckt, för annars skulle jag inte vara respekterad som jag är? jag är hellre tjock och söt än smal och ful. så är det bara.

jag orkar inte leva mer,

när kunskapen om din existens finns.

Max 60 seconds with Zac efron

HAHAHH! jag har aldrig skrattat så mycket på länge! hör bara när han sjunger! helt fantastisk. jag älskar honom. och inte på tal om matthew.. han tackar man inte heller nej till! se den - och skratta.


jag funkar inte ihop med pengar.

jag och pengar... pengar och jag... jag är så dålig när det kommer till pengar, spara och spendera.
speciellt mobilpengar. vart tar dem vägen? jag laddade på 75 kr mobilen i fredags - nu har jag tre spänn kvar. hur lyckas jag bränna 75 spänn på mobilen på mindre än tre dagar? jag måste söka hjälp.

men jag tror dock att mina kunskaper kring pengar och att spara har utvecklats i takt med mitt the sims spelande. jag och tove börjar alltid med 20.000, bygger och inreder, sen så jobbar vi för att få pengar - utan fusk. det är ett bra sätt att lära sig handskas med pengar!sommaren 07 - remember?lite mer än bara saknad.

DAGENS FRÅGA

varför är alla killar snygga i pilotbrillor?


JAG ÄLSKAR JOHAN GLANS.jag är fortfarande i chock. min lycklighet över att ha vunnit är oslagbar!

mamma plockade ur ett vitt paket ur brevlådan, och jag, som den figur jag är, frågar på skojj om det är till mig. och chockat svarar mamma att det var det. jag tar emot paketet och öppnar. jag ser de underbara priserna!

jag har nog ringt till alla jag känner och berättat. jag kom 16:de plats med min tid 05.17 sekunder. jag vill inte veta vilken tid 1:an hade..
menmen! jag är lycklig och kan se filmen en gång till! självklart blir det i helgen, med favoriterna!


jag var tvungen att skryta lite, det går super med min urdåliga webbkamera! 


JAG VANN 17 AGAIN TÄVLINGEN!

JAG VANN! JAG VANN! JAG VANN!
KAN NI FATTA DET? KAN JAG ? NEJ!
dock kom jag inte på första platsen, men ändå! det är det första jag har vunnit över internet, och deffinitivt det bästa!

jag ska gifta mig med zac efron, om det är så det sista jag gör.


Bild: JustJared.com

det här var storslaget

det bästa jag har sett på länge. jag snodde den på stefans blogg (jag bjuder på en länkning).
hur lyckas dem? den är typ.. asbra gjort? haha. jag har talangägande pojkar i min parallelklass.  felix var också storslagen, dock inte min parallelklasskompis.  
jag måste medge att Thomas medverkan i videon är fantastisk. haha! well done, guys!jag hatar människor. hade jag haft chansen skulle jag uttrota alla levande människor på denna jord.

jag hade visat videon för er om det inte hade varit så att Inbäddning inaktiverad på begäran på youtube, men gå in och sök på Susan Boyle eller klicka här.
Hon var med i den brittiska talang 2009. när hon klev in på scen hånade alla henne. de skrattade åt henne och drev med för hennes utseende. till och med juryn. jag hatar dig simon.
och så började hon sjunga. hon sjöng gudomligt. jag fick rysningar av hennes framträdande. alla i publiken blev chockade. juryn blev chockad.

ni få se själva hur dem sedan ber så fegt om ursäkt, om dem ens gjorde det. folk är så utseendefixerade och dömmer alltid folk för omslaget. jävla as.
jag hatar människor och dess utseendefixering.


Susan Boyle

han är egen. han är bäst. han är kyle gallnerBilder: Google

min blivande man,


Bild: Googlejag älskar dig, sanna tillström.hej älskling i mitten, underbarheter bredvid!Bild: Google

DAGENS FRÅGA

varför är alla bra låtar från 70,80 och 90-talet?

han måste ju vara gud i mänsklig form eller något.


Bild: Google

mitt bidrag till Norrbergsskolans Nobelpris 2008

Erik hade något viktigt att säga.

   Caroline kunde se det på hans ansikte, och höra det på rösten. Erik stod lutad mot skåpet, med blicken i det gråa stengolvet. Mitt emot stod Caroline, med håret slavigt uppsatt i en tofs.

Hon såg förvirrad ut.

    Erik hade något viktigt att säga.

    Caroline började bli otålig, hon ville bryta tystnaden med vadå? Kanske berätta då!, eller något liknande. Men Caroline sa inget.

    Erik fortsatte vara tyst som om han glömt att hon stod där.

Den vanligt fullproppade skolkorridoren hade blivit tom på elever. Caroline hade knappt märkt hur korridoren sakta tömts på elever och kvar fanns bara hon och Erik. Eriks fot skrapade i golvet och utanför hade det börjat regna. Regndropparna rann längs fönsterrutan. Caroline släppte Erik med blicken och kollade ut.

     Caroline, sa Erik och lyfta blicken från golvet efter en stund. Caroline, lyssnar du?

Caroline släppte fönstret med blicken och vände tillbaka den och nickade.

      Jag vet inte, Caroline, fortsatte Erik, hur jag ska säga det. Jag älskar dig mer än något annat, och det hoppas jag att du vet. Saker, ja det mesta, kommer nog att förändras, även fast jag älskar dig. Men efteråt tror jag inte att...

      Erik väntade.

      Caroline väntade.

      Och regnet fortsatte att smattra på rutan.

      Caroline, sa Erik. Jag är bög. Jag är homosexuell.  


DAGENS SNYGGINGfem saker ni inte visste om mig.

jag har börjat få småfobi för att åka bil. varför vet jag inte, men jag tycker det är sjukt obehagligt! det måste ha kommit efter jag ramlade på moppen,  för så här har jag aldrig känt tidigare för att åka bil. i kurvor tillexempel. eller när det går superduper fort, eller om fordonet ligger för nära fordonet framför.
det spelar ingen roll vem som sitter bakom ratten, bara jag sitter i bilen när det rullar blir jag osäker.

jag har fetthårfobi. jag får för mig att jag har fettigt hår och tvättar det hela tiden. jag klarar inte av tanken att håret är smutsigt eller fettigt.

jag älskar disney filmer. de gamla godingarna är fantastiska. jag gråter och jag skrattar fortfarande till filmerna. jag kommer aldrig sluta.

jag skrattar åt mina egna skämt. jag förstår inte varför alla anser det som fel. man berättar ju inte ett skämt om man tycker att det är tråkigt. man berättar ju roliga skämt, så varför ska man inte skratta? haha.

jag är väldigt feg av mig, på många olika sätt. är jag uppe på ett berg tillexempel är jag livrädd för att ramla ner. kommer det till känslor är jag jättefeg när jag ska vara seriös om vad jag tycker och tänker. jag tar oftast den lätta vägen, och har jättesvårt att berätta för folk face to face vad jag känner.

Äntligen uppdatering!

Jag är en usel bloggare och ska absolut inte över efter Kajsa, jag lovar!

Nu är hon iaf i luren och svarar lite lätt förvirrad eftersom hon antagligen inte hade mitt nummer i telefonen. Hon är i Blekinge och kollar på Sandor/Ida. Nåt roligare än så fanns det inte där att göra verkar det som.

Dom har ätit middag idag. Oj, gör man sånt i Blekinge också?

Det har åtminstone blivit en tripp till Växjö, metropolen, storstaden. Kajsa njöt av varje sekund hon slapp skogarna.

Hon saknar sin drog bloggen hälsar hon. Och tycker att det är kul att Enya har hittat bloggen ;)

På måndag är hon tillbaka och då blir allt som vanligt igen. Nu är hon kissnödig. Det behövde jag inte skriva, men det gör jag ändå.


Håll ut!

Nu ska kusin hulkenglass på lite äventyr. När hon kommer hem kommer det uppdatering från Kajsa!

Och neej...

Det är klart jag inte ska kapa bloggen och byta lösenord... Jag är faktiskt en snäll kvinna i mina bästa år!

Var inte oroliga :)

Rebusen var ju lätt...

Vad heter Kajsa i efternamn?

Första bilden är ett huvud = Head
Andra bilden är en fyra = Four
Och sen hade vi ett S

Och det blir headfours = Hedfors!

Fiffigt värre!


Rebus!

Det har såklart något med Kajsa att göra...

    +      +  


Gissa på folket!

Kusin Hulkenglass är här!

Nu har jag, kusin Hulkenglass, kapat bloggen. Om jag tycker det är kul så byter jag lösen och så får ni aldrig mer höra nåt från Kajsa!

ny taktik - Emma tar över bloggen!

eftersom att jag har en gudomlig kusin som givit mig ett hopp om att kunna blogga under tiden jag är borta, så kommer hon ta över bloggen! hon kommer skriva om vad jag gör, så att ni är uppdaterade. smart va? hon är för smart.

när jag kommer hem så återgår jag till bloggare!
pusspusspuss, och lycka till Emma!

DAGENS FÖRVÅNING

jag har gått ner fyra kilo. haha.

BLOGGREKORD A LA HULKENGLASS!

OMFG! förlåt. men dra mig baklänges. ser ingen? ser jag? förstår jag? nej. helt sjukt. jag har inte gjort någonting speciellt, och så helt plötsligt ligger min statistik på bloggrekord under hulkenglass historia.
KAJSA IS GOING FOR THE TOP!


DAGENS LÄNGTAN

när jag slutar nian, när jag lämnar det andra hemmet så kommer jag samla alla mina skolböcker inom kemi och fysik och så ska jag bränna dem i en stor brasa. jag ska skratta ett ont skratt som Mr Burns i The Simpsons. oj vad jag ska skratta. kanske också gråta lite över lättnaden att slippa fysik, slippa kemi och alla hemska minnen. de kommer brinna upp och försvinna ur mitt liv. förhoppningsvis?

jag ska gå som pojke på skolbalen

seriöst. jag orkar inte med det här med klänningar, fina frisyrer och högklackat. har någon som läser detta sett mig i högklackat? ingen vacker syn, och för er som inte har sett det: jag har skonat er på hemska minnen!

alla klänningar misspassar mig. jag är ingen bebis, jag har inte bebisstorlekar, utan jag söker efter grova storlekar. jag är en man instängd i en kvinnokropp. där fick jag det sagt.
så jag försöker överväga mig själv att köpa smoking till balen och bli balens kung.

Buddy Holly @ Göta Lejon

han var fantastisk. den var ju fantastisk.  ni måste se den. jag fick gåshud och jag var nära på att börja gråta av energin i salongen. putte var också med, han från så ska det låta. "så ska det låta, som jag brukar säga" haha! helt klart en underba julklapp!
omf, säger jag bara, se den!DAGENS BEKÄNNELSE

jag erkänner. jag kommer sakna klass 9B @ Norrbergskolan, 2008-2009 enormt mycket. jag kommer gråta floder på skolavslutningen och ingenting kommer kunna få mig att sluta. min älskade klass, jag kommer sakna er otroligt mycket. varje person kommer jag sakna, allas personligheter och alla fina minnen.

mitt andra hem är i klassrummet med er. kramar och pussar på er, jag saknar er redan!

Charlie,

han är seriöst så jättegullig. det är Emmas förtjänst att jag sitter här och känner som jag gör för honom. hennes adventskalender 08 innehöll honom. kolla bara på honom! hur söt som helst.
den katten ska till katthelvetet.

idag bevittnade jag något hemskt. i morse. jag bevittande ett mordförsök på en mus. mördaren var en katt. jag skrek mitt manliga skrik, men jag vet inte om jag räddade musen. några småflickor hjälpte mig att skrämma katten, sen skulle jag till bussen. jag vet inte hur det slutade. överlevde vännen?
jag hoppas musen lever ett fint, lite omskakat, men funkade liv nu. eller så är den bara död.
fan.

APRIL APRIL!

HAHAHAH! missade ni första april igår?
ett av mina aprilskämt som slog igenom! jag ska inte sluta blogga, aldrig i världen. inte när det går som det gör nu!
mina älsklingar som trott motsatsen, jag slutar aldrig. så ett tag till får ni nog stå ut med rader från mig.
puss på er, dumma sillar!

jag slutar blogga

jag slutar blogga, jag orkar inte blogga mer. Det tar för mycket av min tid, och just nu behöver jag satsa allt på den tid jag missat när jag varit sjuk och försökta få så höga betyg inför gymnasiet.
 + att det är så jävla tråkigt utan kommentarer.
kanske fortsätter lite senare i framtiden, men just lämnar jag bloggen på hyllan!


RSS 2.0