Stop violence against children NOW!

 


SVAR PÅ TAL - Missy Margera

jag skulle bara vilja veta vad du tycker om bam margeras fru missy? tycker du om henne? kan du skriva vad du tycker om henne för jag har sett på din blogg att du gillar bam. Och bam är riktigt het asså ! <3 taksam för svar :)
/ mia
svar:
Först vill jag tacka för frågan, älskar ju som sagt frågor! och jag håller med dig, bam är het!

Var ska jag börja? En del av mig hatar Missy något så att det gör ont in i själen. Det är den galna och avundsjuka delen av mig som talar, sidan som själv vill vara Mrs Margera.

En annan del av mig tycker att Missy är en väldigt söt och vacker tjej. Hon verkar inte vara som alla andra tjejer, och enligt mig tycker jag att dem passar ihop, hon och Bam. hon är söt bredvid honom och han är söt brevid henne. Ärligt talat är dem som gjorde för varandra. Så jag är glad för hennes skull.

Men som sagt, honom kommer man ju förmodligen inte få till det med. Så jag tycker att Missy gör jobbet bra istället och är glad för att han är gift med Missy istället för med hans ex, Jenn.  Den bruden tål jag, inte någonstans.


Bild: Google


jag ska tatuera mig.

Den ska se ut som Steve-o's tatuering, innehållande orden "your name" och ska sitta antingen på höger skinka eller i jumsken, på höger sida. så klockrent!tänk vad smart, då behöver man aldrig tatuera in någon parterns namn -  för det står redan!

min mamma har officiellt en ålderskris.

hon har köpt sig ett par 96 byxor. och mig ett par haremsbyxor.

tidsfördrift

Brukar du drömma sexdrömmar: haha det händer. men tänker inte avslöja om vilka ;)
Vem gjorde dig riktigt glad senast: "Tack gud för kött" i video Foodzilla.
Brukar du försöka vara annorlunda: ingenting jag försöker vara, det är något jag är.
Vem fick du sms från senast: Rebecka!
Vem är vackrast på jorden: Just nu går väl vackrast på jorden till... David Boranaz som Angel.
Brukar du klä dig i svart: hallå, jag är ju emo?
Vem skrek du på sist: Clark Kent i Smallville.
Hur går du: jag går inte, jag rullar fram.
Tror du på gud: Jupp!
Hur mycket pengar har du: just nu besitter jag sex kronor.
Tror du att fiskar kan tänka: men dah, har ni inte sett Hitta Nemo?
Har du någon psykisk sjukdom: inte vad jag tror, men man undrar ju ibland....

kajsa är lik en kändis

"Jag kan verkligen se mig dig, kajsa göra samma ansikts uttryck och aa så jäkla likt skulle det vara! Samma ögon å läppar .. allt typ .. skägg? " - ett stycke från en text Tove skrev på bdb.

Då kan man ju ställa sig frågan - Är jag lik Brad Pitt på denna bild som Tove utger mig att vara? Att få komplimangen att likna en het kändis är ju underbart, även fast det är en man...! Speciellt när det är Brad Pitt. rawr, jag är snygg!


Bild: Googlesista dagen på sommarlovet 09

Jahapp då var det dags igen... Sommarlovet är över, tomorrow it's back to school. Inte riktigt va. Gymnasiet börjar ju ffs!Vad kan vi utvärdera sommaren som? Kort! Det har gått alldeles för fort, har inte hunnit med allt som var inplanerad (tälta i fårhagen med bästevännen, paddla ut med gummibåten i solnedgången, ha grovt sjögräskrig, bränt fysikböckerna - bara en början).
Men så är det väl när man bli äldre, tidsuppfattnigen ändras. sommarlovet för mig när jag var mindre var en evighet.

Jag har ändå haft en underbar sommar, till en början slappt och emot slutet helt fantastiskt! Träffat nya vänner och tagit upp kontakten med gamla. Skapat nya minnen helt enkelt.

så jag får väl säga tack alla underbara människor som gjort sommaren 09 oförglömlig.idolbild

två och en halv timme av smärta, men det var värt det.
så blev idolbilden till tävlingen!
Zac Efron gifter sig.

"Som Starlounge tidigare rapporterat ska Zac ha friat till sin flickvän under en resa till Japan i januari. Vanessas mamma Gina ska ha varit en av de drivande krafterna bakom den hemliga förlovningen. Detta eftersom hon motsätter sig att det unga paret spenderar nätter tillsammans innan de gått uppför altaret tillsammans."

källa: http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=60299&imagenr=3

Ingen nyhet precis.
Men som alla andra Hollywood äktenskap så kommer nog denna också sluta med skilsmässa, så vi ser det från den ljusa sidan.


Bild: Just Jared

Antingen dör du som en hjälte eller så lever du länge nog för att se dig själv bli skurk

- Harvey dent.


rest in peace.

har glömt att berätta att nokia 5070 har lämnat dess plats på jorden den 3 augusti 2009. den vart mördad av sminkborttagningsmedel.vi välkommar istället kenny, en frän nokia i blått, vitt och grått. köpte honom för 199 rikstaler på Ica i tranås.tillbaka från sommarens bästa!

Jag kan inte förklara med ord hur underbart vi har haft det. Detta är sommarens absolut bästa.

Det har hänt så mycket på bara en vecka, allt från galet snygga trummisar till grym musik, från sjukt underbara människor till mys vid trollsjön med vattenpipa, från skrikit oss hesa till skrattat tills vi tappat andan, från supermysiga frukostar till kortspel, från sjuka människor till polisförhör.

vi har haft det bäst, varken jag eller tove ville hem igen. saknar alla femstjärniga redan. vi är snart tillbaka! förhoppningsvis om det blir rättegång...

bilder kommer, håll ut!
Tranås i vårt hjärta för alltid!


En dag blir jag som Charlie i Me, myself & Irene.

Alla känslor som jag har svalt och stängt inne, känslor som jag gömt långt inombords kommer explodera och resultatet kommer bli en Hank, en personlighets klyvning. Jag kommer istället bli vi, en annan person inom mig som kommer komma fram vid rätt valda tillfällen, en riktigt elak och ond jävel, som saknar moral och medkänslor. En som tar varje chans att försöra och kasta upp spydiga kommentarer.

en dag säger jag bara. dagarna är redan räknade.Bild: Google


3-9 augusti...

Jerry Williams, H.E.A.T, Style, Black Ingvars, Melody Club, Staffan Hellstrand, Sarek & Tranås kören Bel Canto, Anders Lundin och många många fler...

TRANÅSFESTIVALEN HERE WE COME!

RSS 2.0