Dr Mugg - helt klart bäst.

Men vänta bara! Jag ska komma tillbaka med dunder och brak!


Men vänta bara! Jag kommer komma tillbaka som en kiss stråle i motvind.

Men vänta bara! Jag kommer snart tillbaka som en bortglömd fis i ett par brallor!


Men vänta bara jag kommer snart tillbaka som en prutt på flykt från en lång kalsong!


Du får nog spola den iden, du fångar mig aldrig, din baota kalsing. Good bajs!


Torrdass också!


Åh nej din förvuxna jättefilling!


Skit på dig kapten underbralla!DAGENS FRÅGA

varför klassas det som fel att ha kiss och bajs - humor?

Earth Hour.

ska du? jag ska.


Walt Disney - världens åttonde underverk.

Aladdin, Lilla sjöjungfrun, Snövit och de sju dvärgarna, Skönheten och Odjuret, Törnrosa, Lady och Luffsen, Lejonkungen, Djungelboken, Askungen, Pinoccio,  Pongo och de 101 dalmatinerna, Bambi, Dumbo, Peter Pan, Ringaren i Notre dame, Toy story, Pocahontas,  you know the rest. 

dåtidens bästa filmer, framtidens härligaste minnen.


ett samtal mellan två telefoner

kajsa - han är ett år yngre än mig
sanna - okej..
kajsa - jag har inget emot sådana där.
sanna - ..
kajsa - förl... där fick du igen för att du satt att jag var fattig!

DENNA FILM MÅSTE JAG TVINGA MIG ATT SE.

KYLE GALLNER I SKÄCKFILM!? jag måste se den. helt utan tvekan. även fast den verkar vara bland det läskigaste jag har sett på trailer. jag älskar honom. helt utan tvekan.vi klipper det röda sidenbandet

här med inviger jag, tove och sanna våran nya ihopsatta blogg, HAPPINESSFACTORY.


5 små sanningar

1. jag tycker det är bland det roligaste som finns att åka hiss.
2. jag avgudar AC/DC
3. jag har fetthårfobi.
4. jag har velat ha kilt.
5. jag tror på spöken.

SVAR PÅ FRÅGORNA.

Postat av: maja

varför är du så rolig och varför skrattar jag alltid så mycket med dig?
Svar: haha den frågan var lite.. klurig. jag skrattar ofta åt mina egna skämt, men har väldigt svårt att förstå att någon utanför skulle tycka att jag är rolig :o kanske är jag född till det, eller så gick det bara snett på vägen xD
jag har ingen aning varför du skrattar med mig! :D det kan nog bara du veta, älskade vän (: samma humor ? :D


ehm, hur många läsare har du per dag(a)?
svar: den frågan är inte lika svår. jag har mellan 25-30 unika läsare per dag. ingenting om man gemför med kenza eller kissies, men statistiken ökar sakta men säkert.. ;)


Postat av: Anonym:

varför är du så ful?

svar: varför kommenterar du anonymt? 


Postat av: Linna

Vad är det bästa du vet respektive det sämsta du vet?

svar: jag hade lite svårt att svara på denna fråga, men jag lyckades hitta mig en omväg: det beror på vilket ämne vi pratar om. godis, mat, kändisar, skolämnen med flera.  välj ett så kan jag svara med ett bättre svar (:


Postat av: Anonym:

1. hur ser en bra blogg ut?
2. vilka bloggar läser du?


Svar:  har redan frågat på den frågan i förra frågestunden. kortfattad om hur en bra blogg ser ut; fin design, intressant innehåll, text som når ut och bilder. det finns så mycket annat. jag gillar bloggar där folk verkligen lägger ner tid på att blogga och hålla bloggen fint.

Svar:  jag läser vänners bloggar för det mesta. mer "kändisbloggar" lutar mot Kissies och Desiree.Postat av: elina:
Vilka kändisar tycker du mest om?
Och vilka tycker du inte om?
Hur ser du på 'den globala uppvärmningen'? ;D


tre frågor. jag ska försöka!

svar: mest om? oj... de som jag verkligen, verkligen gillar mest är Bam och Zac. sen har vi ju alla de andra favoriterna!

svar: Hannah Montana, a.k.a miley cyrius är den enda som jag verkligen inte gillar. jag rent ut sagt hatar henne. 

svar: inte lika lätt som de andra xD jag ser på det allvarligt, helt klart! vi måste börja ta hand om det vi har. jag är tillochmed så duktigt att jag drar ut sladden varje gång jag har laddat klart mobilen eller datorn. visste ni att om ni låter laddaren sitta i drar ni  95 % onödig energi? tänk på det nästa gång.Postat av: Anonym

Vem är du kär i?

svar: hur ska jag förklara det här? vi säger så här, jag är inte kär i någon. men det finns en person som jag tycker väldigt mycket om och som jag skulle kunna bli kär i. men, den personen är en som jag inte kan bli kär i, inte riktigt än. men jag vill.


Postat av: Hannah

Måste bara säga en sak; Varför har vissa inget bättre för sig än att kritisera eller dissa andra? Vad är det för fråga? Varför är du så ful? Se till dig själv i första hand och lev därefter! Skaffa ett liv med andra ord!
Nu till min fråga; Vad vill du bli när du blir vuxen?
Puss puss


svar: först vill jag tacka för stödet du visar i kommentaren. tack bästaste moster! och nu till frågan.. vad vill jag bli när jag blir stor? har faktiskt ingen aning o: min syn på vad jag vill bli i äldre år ändrar sig hela tiden när jag hittar nya saker, intressanta saker, som fångar mig. om jag får säga vad jag vill bli precis nu så är det rik och snygg. men om du menar inom yrken och sånt så hoppas jag och håller tummarna för att bli något inom media! radiopratare eller programledare eller något annat roligt. jag älskar att synas och höras.


Postat av: sanna

Anonym: Ofta dig! Kajsa är den finast på jorden!! och jag har en fråga till dig!
Varför är du bäst?<3

svar: ännu ett tack! <3
varför jag är bäst? jag är inte bäst! hur många gånger ska jag säga det för att du ska förstå att det är du som är bäst? puss! <3Postad av: Micke

Skulle du ta chansen om du fick möjligheten att i ett dygn leva ett år framåt i tiden, för att sedan komma tillbaka och fortsätta leva i nuet?

svar: svåååååår fråga! jag måste erkänna att jag såg denna fråga lite tidigare innan jag svarade på alla frågorna, och jag har tänkt påden. jag måste säga både ja och nej. ja för att det skulle vara kul och se hur världen, hur jag såg ut och var, hur jag levde, hur jag mådde och allt det där. men ändå, så nej. tänk om jag levde ett underbart liv då och tvingas komma tillbaka till den dystra nuvarande världen? tvingas gå och vänta och vänta på att framtiden ska komma. jag undrar om jag hade stått ut med det..


Postad av: hemlig

skulle du anse dig själv som smart och hur många poäng har du i betyg?

svar: ja jag skulle anse mig själv smart och jag har tillräckligt höga betyg för att kunna välja fritt vilket gymnasium jag vill gå på!


Postat av: Anonym

DIN BLOG SUGER! varför blogar du ens? det är ingen som bryr sig vad du skriver eller tyker.

svar: så kan man också säga. vad gör du här om du inte gillar min blogg? konstigt.. 
jag bloggar för att jag älskar att blogga, det är min passion, en del av mitt liv faktiskt. tydligen, efter som att folk läser? 
sen har jag ett tips till dig; kom tillbaka och klaga när du har lärt dig att trycka ner folk och lärt dig stava! 
puss!sen var det inga fler frågor! :D


jag har nog världens snällaste farmor och farfar.

eller nej. jag har världens snällaste farmor och farfar.

farmor ringde alldeles nyss. och som vanligt blir jag alltid glad när hon ringer, för hon är bäst. helt klart bäst.
och så pratar vi en stund tills farmor kommer till det samtalet ringdes för. har du lust att följa med mig och farfar på en kryssning till Helsingfors i två dygn? vem vill inte följa med och på köpet vara ledig från skolan i tre dagar? + att de följande dagarna efter är det lovdagar och sen är det helg.
jag längtar. oerhört mycket. tack farmor och farfar.

det sägs att googla sig själv är en slags onani. vad är det om man "youtubar" då?

jag tänkte på det.
det går att hitta alla olika videos på youtube. som kändisar tillexempel. intervjuer, bloopers, trailers, blahbalaha . allt helt enkelt.

men nu till vad jag tänkte på: undra om kändisar "youtubar" sig själva. alltså, om de sitter och söker efter klipp med dem själva?  jag såg på videon några inlägg ner när Zac pratar svenska. har han sett den på man tro?
om jag var lika känd som Zac eller någon annan storslagen människa skulle jag lungt "youtuba" mig själv. haha. förstå roligheten.
jag har talang. och blått är deffinitivt Fords färg.


FAVORIT I REPRIS,

hur kan man inte älska?


DAGENS SKÖNASTE

tove och jag skrattar så vi gråter. helt klart våran humor.

 

har aldrig skattat så mycket.

"jag förstår inte varför folk lyssnade på Hitler. Han stod där som en galen man och skrek, salivet bara flög åt alla håll och kanter. han var galen. helt sinnesrubbad."

NÅGON HITLERKUNNANDE ONLINE?

- jag är hitlerkunnig!
- WOHO! vad hette bilmärket hitler skapade? var det folksvagen?

- åhh! det kan jag inte!!! men jag vet att han var en idiot!


HISSAR/DISSAR - lista

HISSAR

Jeremy Renner.
han är det enda som hänger sig fast och blockar allt annat. helt otrolig kille, jag kan inte sluta titta på människan! kajsas nya kändiscrush? yes my dear.

Kommentarer.
jag älskar dem. GUD vad jag älskar kommentarer! spela roll om det är negativa eller posetiva, det finns ingen bättre känsla än att logga in på bloggen och se hur kommentarerna radats upp. helt fantastiskt!

SWAT- filmen. hur kan jag göra en lista av bra saker och inte räkna in den filmen? förlåt för töntigheten, men jag kan verkligen inte behärska mig när vi kommer till SWAT. finns det några coolare hundar? jag har någon sådan icke ordnämnbar respekt för dem. filmen är så sjukt bra, ni måste se den.DISSARuttrycket XOXO, vet förmodligen alla vad det kommer ifrån och vad som menas med det. många använder det som en hejdå fras på bloggarna. jag tycker att det är okej att kanske i några inlägg pressa in avslutningsfrasen, men i varje inlägg på hela bloggen? vi överlever, tack


Vinter
behöver jag säga mer? vart är sommaren?

Söndagar.
helt klart söndagar. jag hatar den jävla söndagsångesten man har, man känner sig seg och trött, orkar inte göra något och är bara deprimerad över att helgen gått alldeles för fort. längre helg åt folket!


jag är en bra människa och har rätt att tycka och tänka som jag vill.

jag är en bra människa och har rätt att tycka och tänka som jag vill. jag är en bra människa och har rätt att tycka och tänka som jag vill. jag är en bra människa och har rätt att tycka och tänka som jag vill. jag är en bra människa och har rätt att tycka och tänka som jag vill. jag är en bra människa och har rätt att tycka och tänka som jag vill. jag är en bra människa och har rätt att tycka och tänka som jag vill. jag är en bra människa och har rätt att tycka och tänka som jag vill. jag är en bra människa och har rätt att tycka och tänka som jag vill. jag är en bra människa och har rätt att tycka och tänka som jag vill.

end of the story.

jag och tove ( team luke skywalker) mot Q and her stalker ( team Darth vader.)

 vi slåss för det rätta och låter det felaktiga dö. vi gör allt för att fullgöra vårat uppdrag: Låt de svaga darra av fasa och de starka regera!  precis som Charles Darwins teori. arter med bäst förutsättningar överlever. precis vad vi har, jag och tove. bättre förutsättningar än er. 

"blogga som du själv vill läsa."

att folk seriöst läser min blogg och gillar den..
jag är jättetacksam för det, men samtidigt chockad. folk gillar att klicka sig hit, uppskattar det jag gör?
wow.. ovanlig känsla, men så otroligt mäktig.
du har gjort min dag, min månad, mitt år. gud. jag kan leva på det i evigheter! tack T!

men vad jag inte förstår är vad som gör den så bra.. jag är ju bara en vanlig bloggare?

denna blogg är faktiskt inte den första i min serie av bloggar. det är den andra. jag startade en blogg för att i stort sett ALLA hade det. så jag började blogga om mina dagar och mitt liv, precis som alla andra gjorde. tror ni någon läste det? nej. det tråkade ut mig, inga kommentarer och statistiken var runt noll. det blev tråkigt. så jag slutade.

men så tog det en vändning. jag behövde och behöver skriva av mig, det är därför det kommer upp inlägg som det gör här. så jag började blogga igen. det underlättar mig att uttrycka mig och det känns härligt att kunna göra det. också för att jag tycker det är kul, jag älskar att skriva! som en del av min hobby. 

i denna blogg är det tankarna som skrivs ner med hjälp av tangentbordet, inte dagbokshändelser. eller jo, det kommer ibland, i vissa situationer. men det tillhör min blogg på något sett, precis som det gör på alla andras. saker som har hänt, sådana som sätter spår. det måste komma ut någonstans, så varför inte på bloggen?

jag har insett att jag ska blogga om saker som jag själv vill läsa och lägger upp bilder som jag själv vill se. och det gör jag. "behandla folk som du själv vill bli behandlad." något i den stilen: "blogga som du själv vill läsa." och det funkar. tydligen.

tack ännu en gång till er alla som stöttar mig genom mitt bloggande. tro mig, jag älskar er mer än vad ni tror. fortsätt läs, undersåtare! ;)
"då kanske du skulle kunna prova detta plagg?"

fy fan vad jag älskar Gunvald Larsson.

DAGENS FRÅGA

LN om JAG HAR HITTAT DEM!:
var har du köpt dem, i vilken affär? ;D

först vill jag tacka för din kommentar!
jag köpte dem på Wedins!  dom kostade runt en hundralapp eller något sådant. jag vet inte om dom har kvar dem, men du kan alltid kolla! :Dbilden är från Jonas Brothers skivsigneringen @ Bengans, Sthlm! dagen efter jag kom hem från kisa! där har ni ett gammalt underbart minne dessa brillor varit med om!

RSS 2.0