DAGENS BEKÄNNELSE

på sista tiden har jag börjat dreggla när jag ser saker jag gillar. det kan vara videos på youtube, bilder på datorn, saker på tv, bara det är saker jag finner finhet i. jag dregglar. det är som om jag gråter genom munnen. ni antecknar va?

man måste ju medge att man blir lite småpilsk


Bild: Google


kolmården, kyss mig därbak.

hemma igen! saknat mig? lite måste ni erkänna...

jag har haft det super, jag har bubblat bubbelbad, levt lyxliv på fyrastjärnigt hotel och sett det vilda djuren, både bakom stängsel, från ovan och utanför bilrutan. skrikit lite i den nya attraktionen också, delfinexpressen, om jag ska erkänna. och sett delfiner göra konster!

jag har också insett att sälar är ett fantastiskt djur och att dem stillar mina sinnen. hade jag fått välja själv hade jag dykt ner i vattnet och levt med dem resten av mitt liv. dem har fångat mitt hjärta, de fruktansvärt vackra djuren.det kommer eventuellt bilder senare, får se om far har hjärta att skicka dem.

kajsismen

efter allt snack om religion så har jag insett att jag inte tror på något specifikt. funderar på att skapa en egen religion och denna blogg kommer då att bli religionens heliga text.

behandla andra som dem behandlar dig.


älskling, jag vet hur det känns. när broar till tryggheten bränns.

så känner jag mig just nu. alla mina broar brinner ner till grunden och jag kan bara se på utan att göra något åt det.

var är en superhjälte till undsättning när man behöver en?

här kommer alla känslorna på en och samma gång

jag kan hela texten. hur kommer det sig har jag ingen aning om.
15 dagar kvar.

inget man tackar nej till


Bild: Google

min lillesyster är den enda som förstår mig.

"att brinna upp är mer romantiskt som i buffy, när angel står på berget och väntar på solen"

vi har en konversation på msn varför Edward glittrar i solen. vi har lärt oss genom favoritprogrammet att vampyrer dör i solsken, och allt annat fel.
 i ett avsnitt i BTvs så står Angel på ett berg och väntar på att solen ska gå upp, så att han ska dö. han vill dö för att han vill döda henne. det kallar vi äkta kärlek, läsare!
 fuck Twilight, vi kör på BTvs!


DAGENS CITAT

även en resa på tusen mil börjar med ett steg


SVAR PÅ TAL (oskuld?)

Ullrika om mums fillibaba:
okej jag har en liten fråga hihi:)
jag vet inte om du är oskuld eller inte med om du inte är det så säger vi att vi raderar den. Och om du bara får välja EN kille, det kan vara vem som helst. Någon kompis, kändis, vem som helst, vem skulle det vara? Jag hoppas att du inte tycker detta är känsligt, men jag skäms fakiskt inte att prata om sex. Det är mänskligt :)


först vill jag säga, ALLTID LIKA KUL MED FRÅGOR. jag uppskattar dem grovt, var inte rädda för att fråga något, jag svarar på allt!


vi behöver inte radera något i detta sammanhang, jag är oskuld :)
alla förväntar sig väl att jag ska ta någon i stilen zac eller bam. jag hade ju inte bangat om jag säger så. men jag hade nog inte velat förlora min oskuld med någon av dem, tyvärr. jag känner ingen av dem, man vill inte förlora oskulden med en främling... men när erfenheten närmar sig hade jag absolut inte tackat nej! ;)

innerst inne vill jag nog att "första gången" ska vara med någon som jag verkligen älskar, någon som jag känner och kan vara mig själv med. oskulden är för mig ingenting man förlorar i baksätet i en iskall bil när man är alkoholpåverkad och 13 bast.  man har bara en oskuld, varför slänga bort den?

jag hoppas du fick svar på din fråga!
jag skäms inte heller för att prata om sex, jag  håller med dig, det är mänskligt! :)

fortsätt ställa frågor!

DAGENS BEKÄNNELSE

det finns nästan inget roligare än att sitta på klubberiet.se och kolla i galleriet. den skänker mig skratt i alla stunder, glada som ledsna.


"hon är så ful. men med en påse på huvudet skulle det nog funka."

jag har problem. jag säger typ saker som dessa?  jag är så sjuk i huvudet så att det nästan är olagligt. jag är nog ett expriment som gick snett, som jag alltid har trott!

de kommer bli antika.

som jag har nämnt tidigare så är tove bland de smartaste människorna jag känner. hon har sparat alla hennes gamla pokemonkort från medeltiden. hon säger att dem kommer kanske bli antika i framtiden och att dem kommer vara av stort värde då.

jag har då tagit mig samman. jag ska spara alla mina barbiedockor som jag har tills i framtiden. jag har massa dockor och klänningar till dem som jag har spart här hos min far.  tänk, de kanske blir extremt värda i framtiden, och de vill man ju inte gå miste om!"sex är bäst med brad pitt."

jag bara citerar det jag sa till moa alldeles nyss.SVAR PÅ TAL

Anonym om back to normal:
Skulle du kunna lägga upp en bild på dina solglasögon som du haft bild på här i bloggen innan? Tycker dem är jätte fina och ville bara se om de var sådana jag hade hittat idag ;D jag gillar din blogg jätte mycket, du skriver så bra saker. ;)

först vill jag säga tack till din fina komplimang, den värmde långt in! mina glasögon ser likadana ut som ray ban glasögonen, bara att dem inte är av de märket! jag har något i stilen från wedins. dem är fantastiska, om du funderar på att köpa dem så gör det! jag ångrar det verkligen inte, dem är värda varenda slant! ännu ett bevis på att jag bär en puckelrygg

jag träffade kusin rebecka och kusin ellen på cirkusen idag. Det är så att dem har skaffat kameler till cirkusen, vilket är nytt i år. vi står och pratar lite om kamelerna, då säger rebecka något i stilen att om en av dem inte kunde vara med så skulle jag ha kunnat hoppa in. självklart, jag skulle smälta in i miljön med min puckel!

sanna har också kallat mig kamel några gånger.
härstammar jag från kameler? kanske adopterade mina föräldrar mig från en kamelfamilj...? vem vet. jag ska fråga dem någon gång.Alla ska vi dö. Nu eller om 50 år spelar ingen roll


Bild: Google


han är nog världens sexigaste skapelse

med eller utan piercing?med, med och med! helt perfekta. RAWR!

HEJ SVERIGE!

uppdatering från Gabriella!
BLOOOOOOOOGGEN! här är jag, framför datorn på båten, jag hittade internet i ungdomsrummet!

om ca en timme är det kareoke i spy clubb, var där igår också och sjöng lite knarkarvisor. träffade några sköna finnar också, haha! jag har ätit supergrym mat och shoppat massvis på tax free. har också varit i land på helsingfors och levt lite turist liv. har varit lite nere pga att jag inte har kunnat sms eller ringa, eftersom att jag har varit i utlandet..

jag är hemma i huvudstaden runt tio i morgon, jag vet att ni har saknat mig otroligt mycket! nu gungar båten och jag ska springa och ta något att dricka!

vi hörs i morgon, saknar er alla fantastiskt mycket!

juste, kusin hulkenglass! jag har köpt dig en vit toblerone nu, den väntar fint på dig nere i min hytt!


en sanning

jag brukar sitta inne på biktme och skratta åt folks biktningar. det finns nästan inget roligare!

du fick ett eget inlägg, happy?

jag förstår inte hur en människa kan vara så fantastilös som du är.  du ändrar dig efter vad alla andra tycker och tänker, byter personlighet från miljö till miljö. du tror att du överstiger alla andra, du tror du är bättre. men du är inte bättre, du är på samma nivå som oss, om inte lägre. allt kretsar kring dig, som om du var universums mittpunkt.

det verkar som om du tror att detta är en tävling, ett krig där vi både slåss om segern. vi vet båda att om detta varit krig hade jag vunnit i slutändan. jag är mycket starkare än dig, pysiskt. jag vet vart jag har mig själv, vad jag tycker och står för. det är något som du måste lära dig, för din egen skull.

du har redan sabbat en sak som hållit kärt om mitt hjärta, jag tänker inte låta dig sabba detta. detta betyder mer för mig än något annat. jag tänker slåss ända till slutet om jag måste, inte ens du ska få ta detta ifrån mig.

klipp man kan se om och om igen.


DAGENS MASTERPIECE
jag minns denna dag som en av det mysigaste jag har varit med om.jag ska inte behöva nämna ditt namn

jag börjar bli ganska trött på det här att inte veta vart jag har dig eller hur du känner. har detta blivit en lek, där jag ska gissa mig fram? jag tänker inte försöka, om inte du har samma inställning.  du kan inte förvänta dig att jag ska kämpa, när du inte ens försöker. jag hoppas du växer upp och tar tag i saker på ett vuxet sätt. vi bär ju trots allt inte blöjor längre.


det var länge sen


Bild: Google

DAGENS BEKÄNNELSE

jag har ju inbyggd webbkamera på den här datorn, och sedan jag läste i tidningen hur en kille kunde ta sig in på en stulen dator och se vem tjyuven var genom webbkameran har jag börjat med att sätta vikta lappar för kameralinsen, för att inte någon random ska kunna se mig sitta här, like grotesko. visserligen använda jag lappar på det sättet tidigare, men har blivit mer och mer nojjig på sistone.

vem vet, någon kanske ser mig när jag petar i näsan?

behandla andra som dem behandlar dig - kajsas livsmotto

jag har börjat hata ganska mycket på sista tiden, när jag tänker efter. eller livet och världen hatar mig, och jag följer ju mitt livsmotto - behandla andra som dem behandlar dig. jag har gjort om den lite igenmförelse med orginalet "behandla andra som du själv vill bli behandlad". ska jag behandla ett jävla as på ett bra sätt när jag inte får något tillbaka? pff, I don´t think so.  nej, så jag kör på mitt motto, det funkar bäst.

skit samma, det var inte anldeningen till detta inlägg. anledningen är mina vidriga hörlurar till ipoden. dem går alltid sönder och så måste man köpa nya hela tiden. jag tror att den mesta utgiften i min budget går till hörlurar.. -.- världens sämsta kvalite, men sånt jävulskt bra ljud. dem gick sönder idag, och jag måste medge att det känns tomt där platsen för hörlurarna fanns. dock är det 2 års garanti, men och? jag är musiklös ikväll, vad ska jag ta mig till?sanningen varför jag kollar på jerry springer

inte bara för att det är ett så sjukt underhållande program (varför la dem ner?) och inte för att jag älskar Jerry's "hej jag heter Gud" stil. han är bäst, helt klart min gud i min religion, utan jag tittar på det för att det ger mig hopp.
om dessa människor, dessa tragiska och väldigt speciella människor lyckas finna en livspartner så ska väl jag också lyckas någon gång.
hoppet är det sista som lämnar en.kajsa <3 jerry springer

jag råkar ha den turen att ha världens bästa kusin

kusin hulkenglass... det vet ni vem det är? hon tog över bloggen här för ett tag, ställde upp när jag behövde hjälp med bloggandet.

hon är bäst. då menar jag inte bra bäst utan då menar jag superduper bäst. ingen tar henne. hon står stadigt på jorden och är lite av en förebild för mig. hon är fantastiskt söt, hon är så extremt skön och får mig alltid till att skratta, närsomhelst, åt vadsomhelst,. hon har en sådan oslagbar humor så att det inte finns. hon liksom spelade in sne-rickard dansande och skickade den till mig - säger inte det de mesta? hahaha!
hon är en sådan kusin som alla önskar sig. dock behöver jag inte önska mig något, för det har jag redan!

som hon skrev i sin blogg , att jag kommer erövra världen en dag, och jag vet att hon kommer vara en av de främsta som har hjälpt mig till erövrandet. här hittar du kusinvitamins blogg!
tack kusin hulkenglass för att du finns.

KAJSA HJÄRTA SITT UTTVÄTTADE OCH BARNA BARBIETÄCKETfem sanningar

jag sover med ett barbietäcke! har haft den sedan barnaåren och jag älskar det uttvättande, mysiga tyget!
jag är kär i karaktären peter pan
och drömmer om ett bättre liv tillsammans med honom i landet ingenstans.
jag är jätterädd för spöken.
jag har komplex
över min korvfingrar.
jag lekte med bratz fram till i fyran eller femman ( kommer inte riktigt ihåg)


VARNING, GROVA ORD!

"jag flår ett extra hål i din r*v
och trampar på dina kulor som löv
jag sprätter upp din mage fet
och r*vk*ullar dig som en get
jag flår av din f*rhud med en sked
och gör mig en kappa, fred!"


tove och min film. ingen kan ta det ifrån oss.


ni läsare suger, vet ni det?

jag ser att ni är hur många som helst som läser. men vafan? tror ni att kommentarsrutorna bara finns för att se fina ut eller? det finns faktiskt en anledning till att dem finns, FÖR ATT NI SKA KOMMENTERA. det är inte ett dugg kul att blogga utan att få respons från sina läsare, kan ni inte någonstans förstå det?

detta har kanske blivit slutet för hulkenglass? om ni inte börjar kommentera så slutar jag. på riktigt. ni får skriva vad ni vill, ni kan skriva hur mycket ni hatar/älskar mig, ni kan skriva hur ful jag är, hur dålig bloggare jag är - bara jag får kommentarer! att komma in på bloggen och inse att ingen har kommenterar svider mer än salt i öppet sår.
ideal-födelsedag

solen skiner på den lille ön idag. man gör grannarna skratta och prata, medans barnen runt runt springer. sommaren rär på väg, ingen kan förneka det.

morse regnade det. jag vaknade till gråmulen himmel och såg hur det regnade ute. varför kunde det inte fortsätta regna? jag älskar regn. jag fyller ju år på hösten och det finns inget bättre än att det regnar på min födelsedag.

alla har ju ideal-födelsedagen med sommar och sol, jordgubbstårta och blommor. nästan alla jag känner fyller år på våren eller sommaren. men inte jag nej. jag föddes på hösten. visst suger det att alla fyller år före en. kommer ihåg att alla hade moppe när jag fortfarande fick gå. nu kommer alla att  bli 18 när jag fortfarande är 17... fan!

menmen! det finns fördelar. som tillexempel att jag kommer få barnbidrag i sommar när alla 16- åringar inte får det, för då är jag fortfarande ett "barn" i försäkringkassans ögon. HAHAH! in your face! det finns fler.. ojojoj, som när ni fyller 40 är jag fortfarande 39... haha. ni kommer alltid vara äldre än jag.

så min ideal-födelsedag är  inte som alla andras, för jag har lärt mig att jag inte kan få sommar och sol på min födelsedag. nej det bästa är regn, rusk, tända ljus, smörgåstårta och kladdkaka. så ska en perfek födelsedag vara, i mina ögon.ytterligare ett tecken på att jag har paintskills!

SVAR PÅ TAL

anonym om "holy shit":
varför gillar du honom för? han är inte ett dugg snygg eller något..

jag visste att den frågan skulle komma någon gång och jag är förbered på svaret: han är kyle gallner, hur kan man inte gilla honom?

han är inte hollywood snygg, inte zac efron snygg, brad pitt, you name it, utan han är något alldeles eget.  han har något som gör han attraherande, han är som en drog man vill ha mer av. och vem har sagt att man måste gå på utseendet? han är, förutom gudomligt fin, en sjukt duktig skådespelare, bland de bästa jag vet, och värmer alltid mitt hjärta när han dyker upp på skärmen.

han är också min. inte min geniskt sett, inte min pojkvän sett, utan det finns inte en enda som jag känner till som tycker att kyle är  lika grym, snygg ,bäst, som jag tycker. förstår du hur jag menar? det är de som är så mysigt. jag behöver inte gå in på en blogg och se hur någon har smutsat ner hans namn.
det är inte så mycket hysteri om honom, han är precis som twilight  var innan hysterin bröt ut. ( dock håller vi tummarna om att kyle förblir "hemlig"). där har du förklaringen till varför jag älskar älskar älskar kyle gallner.
"holy shit"

han har blivit min nya drog. han är mitt nya måste, kyle gallner, kyle gallner, överallt. han är sådär udda fin, sådär speciell.


bilder från igår!
tillbakaaa från ROCK ROCK OCH MERA ROCK!

sitter här i  tele med sanna.. jag har svikit den flicka genom mitt spontana äventyr till rockkvällen (hade lovat henne att stanna inne på msn the rest of the night,)

ROCKKVÄLLEN WERE AWSOME! jag skrek och svettades grovt mycket, allt för mina största idoler! jag tror aldrig The Vine har varit så FUCKING JÄVLA BRA! you rock, dudes! ni måste göra det igen. och igen och igen och igen!
jag får helt enkelt acceptera det och låta livet gå vidare

JAG ÄLSKAR KYLE GALLNER.
nu ska jag fylla vattenflaskan med vatten, som alltid står full på nattduksbordet, och sedan kryper jag ner och försvinner i musiken som strömmar från min achpod.
i morgon börjar dansen till talang, pusshej.


varför ska han alltid spela den osäkra?han är min, tro ingenting annat


Bild: Google

jag hatar folk som glor

ser ni nått ni gillar eller? har ni aldrig sett en människa tidigare?
kan inte folk bara sluta glo? det är så obeskrivligt oförskämt att glo, det ser så ohyffsat ut. jag hatar folk som glor. äckliga människor som sitter och tittar på en, vid busshållsplatsen, i tunnelbanan, på bussen - folk som bara går förbi.

jag vet att jag är och ser annorlunda ut än andra, men det är ingen ursäkt till att en människa ska gå förbi, sitta, stå och stirra som om ett jävla ret.

jag vet att jag borde ha vant mig vid detta tillfälle eftersom att jag är känd, men det kommer väl naturligt, som allt det andra;)


dumpa räven, köp geten!

jag hade ett förundrandsvärt underbart samtal med min gode väl sanna från tranås igår. hon berättade att hon och tovlutt hade varit i linköping en gång på rundtur och då hade massa människor glott  på tove och tyckt att hennes fjällräven var av udda slag. så började jag och sanna skämta till allt med att dem i linköping om några år själva kommer gå runt med sådana jackor.

vi skämtade så mycket att det kom till ett slut - fjällgeten.
låter inte det som en smart affär?
fjällräven, dåtid, fjällgeten, framtid!kajsa tummar.

har så sjukt tråkigt, så vi slänger väl in en liten tummning


gratismode. förvånar det er? jävla skitsida måste jag säga. här kämpar man ihop sina poäng och blir utlovad en belöning. får man den, inte ens efter 46 dagars väntan? nej. kiss my ass, jag ska ha min belöning - med våld eller utan.

kaxiga småbarn. jag skulle kunna vrida huvudet av dem. lär deras föräldrar dem ingenting nu för tiden? som tillexempel: mucka inte med dem som är äldre, du kan få stryk? det var en liten flicka som verkade ha något oklart med min lillesyster, och som den hjältinna som storesyster så rycker jag in i nöden och hjälper henne. äckilga barn det finns alltså. dock är jag lite väl patetiskt av mig att ta ställning mot en 12 åring, men wtf.  någon måste lära dem det, nog blir det väl upp till mig.

desperata fans. jag trodde inte att något kunde förstöra mitt sug för att läsa twilightböckerna, men ni har verkligen lyckats. grattis, ni har vunnit en resa runt jorden. mitt sug har någonstans försvunnit med vinden, jag älskar fortfarande allt som har med twilight att göra, jag älskar edward och alla den andra fantastiska, men det har blivit så överskattat, så utslitet. jag är deprimerad av tanken, men sanningen kommer ut. det var mycket härligare när det inte var sån hysteri kring det hela, som i sommras. men nu är allt förstört. tack.The Haunting in Connecticut. självklart med på listan! jag har dock inte sett den en, men vänta ni bara. min första rysare framför duken, och kan den inte bli bättre med min älskling i den? måste bara få min biobiljett från cpcpcpmode och sen är det bara att beskåda den! någon som joinar mig?

DE TRE MUSKETÖRERNA på stadsteatern. bland det bästa jag har sett! var ju och såg den på statsteatern med alla de fantastiska förra tisdagen. jag skrek mig grovt hes, men jag upplevde en av de grymmaste stunderna på balkong 1, första raden, plats 624, i mitten, bredvid tove, elias och billy. ni måste se den!

planer för framtiden. jag ÄLSKAR dem! alla toves och mina planer som vi har för framtiden, lägenheten i london som kommer vara så sjukt fint inrett och alla våra planer kring det livet två timmar härifrån med flyg. jag ser så grovt mycket framemot dem. vi tar världen med storm, bästevän!

GRATISMODE.SE ÄR SOM IKEA MÖBLER. MAN KÖPER DEM, MAN TYCKER DEM ÄR BRA - SEN NÄR MAN KOMMER HEM INSER MAN ATT DET FATTAS SKRUVAR

om jag hade haft chansen hade jag skrikit mina lungor tomma på luft.


jag har en väldigt smart far

bara så ni vet.


DAGENS ERKÄNNELSE

jag vet att min mor kommer le när hon läser detta, för hon har försökt få det ur mig.
Forrest Gump är en väldigt bra film. en väldigt väldigt bra en.

"my mama always said the life is like a box of chocolate.you never know what you will get"in every generation there is a chosen one,she will alone stand against vampires,demon and the forces of darkness. she is the slayer.

ger det bara mig rysningar?

RSS 2.0