"Om det visar sig att din jävla h*runge till brorsa är den som ligger bakom det här, kommer jag kn*lla honom så jävla hårt i arslet, att han inte kommer kunna sitta på 2000 år."

MIN MAN!
Nära ögat

Var hur nära som helst att förlora min kamera i fredags... Vissa bilder är inte menade att folk ska se och de råkade finnas på kameran... Men på något konstigt sett så hittade den tillbaka till mig. Tack till dig som visade den till rätta!

Haha rensade kameran idag på innehåll och hittade denna vem-har-spelat-in-denna video!
Vems ass är detta?

Bild: ?


jag börjar bli psycho.

På bussen, i tunnelbanan, i köpcentrum, i skolan, i klassrummet - everywere.
Hör någon vad jag tänker? Tänk på något annat, rabblar texten ur låten som spelas. Tänk om han som sitter framför mig hör? Hon som går bakom mig då?

På sista tiden har jag blivit helt wierd. Jag vågar inte tänka på fel saker, tänk om någon hör? Tänk om det faktiskt finns någon Edwierd där ute... Då är jag ju så screwed.
Det känns som att enda stället jag kan tänka ifred (i säkerhet med andra ord) är i mitt rum, i min säng. Annars är jag på osäkra marker...


Bild: Google/genomarbetat och välgjord av mig


Fototeknik i Täby Centrum.

Fototeknik i Täby Centrum - fotografera ett ögonblick.
Jag hade hoppats på att se någon snygg polis eller bli tagen av en väktare för att jag lekte i barnhagen. Men icke sa nicke.


Bilder: Jag

Haunting in Kajsas rum

Okej, jag älskar Kyle Gallner och jag fick affichen av Jimmy. 
Råkade bara välja en liiite dålig plats att sätta upp den på. Precis vid sängen... Är asrädd för den.
"Flytta på den då?" Mjo, jag ska.


Bild: jag

jag hittade en plånbok

Som ni flesta läsare vet så är jag lite in to det här med poliser and I have some respect for them... Så idag när jag sprang till roslagsbanan hittade jag en plånbok som jag i hast fångade upp.

Jag gick till polisstationen - inga snygga poliser i sikte - och lämnade in plånboken samt mitt namn och telefonnummer "utifall personen vill ringa och tacka" som tjejen i receptionen så fint sa.
Jag vet ju hur förjävligt det är att tappa något värdefullt.


Det roliga var att det senare faktiskt var någon som ringde. 
Min vän Josefin som går i min klass var ägare till plånboken. Hur stor är världen egentligen!?


Hela min dag har varit som en finne i röven.

Jag vaknade en halvtimme innan alarmet skulle klicka igång av en telefon med dåligt batteri och en katt som är rastlös. Sådant förstör min dag. Hela dagen har gått ut på att vara trött och irriterad.

Men jag fick iallafall sola mitt solarium. Jag låg och sjöng och stektes som en fisk i stekpannan (humorn är ändå med) och nu skriver jag om genus i en uppsats.
Råkar du vara bra på detta, är jag alltid i nöd av hjälp.


Såhär har min dag varit:


Bild: Google


SVAR PÅ TAL - video

roliga petter om "Far, jag kan inte få upp min kokosnöt, didelidi, inte ens med hammare och spik":
as najs video, vart har du hittat den? hahahhaahSvar: Youtube is your friend! Det som inte finns där existerar inte :)

LÄNKARNA!

VET NI VAD JAG HADE GLÖMT!? Era länkningar från när ni röstade på mig när jag tävlade! Dock kom jag bara trea, haha...

Ni var säkert fler som röstade, men ni som kommenterade och berättade att ni gjort det - här är era välförtjänta länkningar!

Marika

Victoria
Carro


Videoinlägg a la kajsa.

"Vi" spelade kort. Sophie porrsurfade mest...


"Far, jag kan inte få upp min kokosnöt, didelidi, inte ens med hammare och spik"

HAHAHHAHA! NI SKA HÖRA NÄR TOVE KÖR SIN VERSION! HAHAHHA!just random


Jag kan rita!


fint,


25 kr rikare


Bilder: jag

Kusin hulkenglass tipsarSophie var här.

Vi spelade kort (vilket jag förtjänar en revansch i),åt fågelfrön och drack te. Yummi... Mysigt var det iallafall.


Bild: jag


Semlans nya leksak.
Bild: jag


Jag känner mig handikappad.

Jag kan inte göra något bättre än att sitta och lyssna. Jag kan inte fatta besluten åt er, även fast jag vet att mitt val av agerande skulle vara bättre.
Lyssnar ni? Klart ni gör. Förstår ni? Nej.

Jag finns här sen, det är vad vänner är till för. Men kom inte och säg att jag inte varnade er.

Jag vet vem som vann Paradise Hotel

Tack vare en j*vla idiot på Facebook som inte kunde hålla sig från att berätta... Som min kloka kusin sa: "har du inte bett om att få veta kan han ju hålla käft"

Det känns.... JÄTTEBRA att veta! *HOST* Ingen idé att se resten då?


Kajsa & Tove humor

Det finns inte många som förstår mig och ibland när jag skrattar runt folk som inte förstår mig uppmanar jag dem att "det är bara Tove som fattar" och fortsätter skratta med folks osäkra och vad-fan-är-ditt-problem blickar.

Här har ni några förslag på skämt som är typiskt Kajsa-och-Tove-humor!
Piraten
Du tar din tjej bakifrån… precis när du ska komma spottar du henne på arselet så hon vänder sig om och tror att du kommit.. Då sprutar du henne i ögat och sparkar henne på ena smalbenet så hoppar hon runt som en Pirat.

Indianen:
Du tar din tjej bakifrån..och utan vidare kör du upp den i tvåan snabbt och våldsamt…Sen medans hon skriker lägger du handen över munnen och vips har du en indian "Oahahwhwahahah ahah"
This or That


on Jerry Springer

O-M-G  FÖRSTA GÅNGEN NÅGON FRIAR PÅ JERRY SPRINGER!


Dagens läxa: majoriteten av gästerna hos Jerry Springer alltid bad ass ugly.

Igår satt jag och kollade på Programmet med stor bokstav. Jag gillar't. Det höjer självförtroendet lite, kan de "lyckas" kan väl jag?

Tillbaka: Det var någon brud som hade varit otrogen mot sin kille (haha ovanligt i det programmet!?) och skulle berätta det för honom and so on...
Jag trodde mannen i frågan, offret,  skulle vara, någorlunda "snygg" när han bar ett sådant fint namn - men icke sa nicke. Förvånad? Nej.


Förlåt om det är din släkting eller pappa, men han är inte... min typ så att säga.


Bild: jag

Justin Bieber

Läsare som följt mig långt tillbaka minns evetuellt denna video, som jag också tidigare har lagt upp här:Minns hur förälskad jag blev i hans röst då. SÖTBARN! Då var han bara youtubepojken och nu är han världskänd. 15 bast. Man kan ju inte förneka hans söthet.Trevliga busschafförer!

Idag när jag klev på bussen hem blev jag stoppad av en bitter gammal busschaufför. Otrevligt var han, så jävla otrevligt. Han bad mig att fylla i personuppgifterna på kortet, vilket jag kan förstå och jag tar på mig att jag borde ha fyllt i dem tidigare.
Sedan tvingas 20 andra att fylla i korten.

Tio minuter står vi kvar vid busshållsplatsen i roslags näsby och tiden att hinna med fyra-färjan tickar ut (det går en buss ansluten till  fyra färjan, efter det får man vänta till kvar i fem och vem fan har lust att göra det i detta väder!?).

Tre busstationer ifrån där jag ska kliva av stannar bussen. 3 minuter till färjan.
- Vi vill gärna hinna med fyra-färja, annars får vi vänta 45 minuter på nästa buss! Skriker jag fram till busschauffören. Resten av passagerarna börjar också känna sig stressade. En tjej bad honom att köra så nära som möjligt, så att vi inte hade långt att springa. Lyssnade han? Nej.

Jag lovade mig själv att om jag missade färjan så skulle jag gå fram och ta ett "vänligt" litet snack med den buttra gubbjäveln i förarsätet. Men jag skulle hinna om jag sprang, som alla andra. Jag skulle kliva av bussen, då jag hälsa gubben en jävligt trevlig dag och svor när jag klev av.

Hemma ringde jag SL. Någon jävla måtta får det vara.


hampus tatuerade mig.


Bild: jag

hulkenglass look-a-like

Ni som känner och vet hur jag ser ut "IRL" måste medge en sak. HAHAH!

Bilden på Calle under är fan lite likt mig! Kolla snabbt på bilden och tänk bort skägget. HÅRET! Det är ju likt, tycker till och med jag!
HAHA!Bild: Jag/ Carros mobil.

snabba cash

Alla busshållsaffisher... hur ska jag kunna stå emot? Jag måste vänta på resten av tjejerna, de måste hinna ikapp mig i boken. Sedan ska vi se filmen.

Hade man bangat på Joel Kinnaman? Nej.


Bild: Google


Dagens fråga

Jag skulle köpa energidryck på konsum i fredags, men jag fick inte. De har infört 18-års gräns nu och straffar ALLA OSS som inte dricker energidryckerna så mycket.

Dagens fråga: Om jag låter någon vuxen gå in och köpa
åt mig - är det att langa då?

Msn inspelningar


GRATTIS ÄLSKLING! <3

Idag fyller en av mina idoler - Jim Carrey - 48 år gammal!
Det ska firas med massa Jim Carrey filmer!

Ace Ventura - Den galopperande dektektiven
Ace Ventura 2 - Den galopperande dektektiven rider igen.
Dum dummare.
Grinchen.
Me, Myself and Irene


Han är ett geni.
till den som tar åt sig.

Jag är så trött på det här. Jag är så trött att få skit för saker jag inte har något med att göra. Jag svär väl, använder ord på fel plats vid fel tidpunkt. Jag är inte guds bästa barn - men är jag den enda?

Så är det bara jag som påverkar mina syskon? Jag är här 6 dagar i månaden. 6 dagar och jag ska vara den som påverkar mest. Aldrig hört talas om förskola/skola? Alla små skitungar som kommer från sina hem och lär vidare ungar i omgivningen ord de lärt sig.
I slutet blir det jag som får skiten.Jag har också känslor och jag kan inte stå emot hur mycket som helst, även fast vissa tror att jag inte har problem och alltid är på bra humör. Jag är ledsen, jag gråter och jag mår skitdåligt. Men det är ingenting jag visar utåt, vill inte ha någon sympati. Jag vill bara vara själv.

Jag skrattar inte, jag tycker inte detta är kul. Jag är inte här så mycket men min pappa är min förebild, jag ser upp till honom. Hur många gånger har jag inte blivit sårad av honom? Klart det svider mer när det kommer från honom än från någon annan. Här är det jag mot resten. Det är alltid jag som gör fel och alltid jag som ska må dåligt i slutändan. Men jag berättar ingenting, det är en hemlis.


Det är najs ska bort.

Jag har på senaste tiden börjat säga "det är najs" alldeles för mycket. Ett slut måste inträffa.

Det finns ett halsband för hundar. Varje gång hunden skäller skväller det upp vatten i nästan på hunden, vilket leder till att hunden inser att varje gång han skäller så blir det obehagligt. I följd ska detta leda till att hunden slutar skälla.

Om jag får ett hårt slag på min högra arm varje gång jag säger "det är najs", så kommer min hjärna att koppla meningen "det är najs" med smärta - vilket leder till att jag kommer sluta. Hjärnan kommer där med sortera bort meningen och jag kommer inte använda den mer!

Varje gång jag säger "det är najs" så slå mig på armen.
Hårt.


Vi drack Chai-latte


Överraskande gott.Sophie är världens största fan av BWO!

Bilder: jag

"Tove är bäst"

Kom precis hem från en mysig biokväll med Sophie och Lessane! Luftslottet som sprängdes spelades på vita duken och jag har ätit så goda chips och haft det supermysigt.

Efter det skulle jag gå hem i mörkret och tur som vad hade jag kvar lite chips. Så jag åt chipsen så groteskt jag bara kunde, pressande in bitarna i munnen - i hopp om att om det nu var en våldtäktsman som såg mig, så skulle han bli så avtänd att han inte hade bånge nog att utföra sina ritualer på mig...

Sedan kom Tove. Och nu sitter vi här och ser Jennifers Body. Igen.
Tove är bäst, för att hon är som en isbit - suger man av toppen så blir hon snäll.


PRISA GUDARNA

FÖR ANNIKA, JÄGARPOLAR'N!
Vi säger såhär, hon har räddat mitt liv.


När man bestämmer sig för att göra något, men inte gör det?

1. Jag skulle uppdatera om dagens gång här på bloggen för ca två timmar sedan.
2. Jag skulle kolla på resten av PH-avsnitten.
3. Jag skulle gå och lägga mig tidigt.
4. Jag skulle fortsätta på hemsidan.
5. Skriva klart manuset till engelskauppgiften.

Har inte gjort något av dem hittills.
Iallafall, idag har jag hunnit vara snuskig, köpa boken Snabba Cash, samt inhandlat solrosfrön och äppelchips till helgen (äter ju inte godis längre, kommer inte äta EN ENDA godisbit tills skolavslutningen), tränat, frysit och tyckt synd om mig själv.

Nu ska jag in i duschen och NJUTA AV VÄRMEN!

hur kan jag vara "förälskad" i så många kända killar?

"Det bara är så, en del av min livshistoria. Eftersom att jag inte får till det med killar i verkligheten, så låter jag mina känslor slås ut över människor "I don't know." Det är som om man lever i en drömvärld, en perfek en, där man varken blir sårad eller något liknande. Om jag inte hade haft dessa män i mitt liv hade jag inte överlevt tills idag. Och det min vän, det är bara fakta."

     
    
Bilder: google

Finns fler babes, orkar inte ta med alla ...Ryan Atwood

Här har vi en riktigt jävla man, mother fucking bad boy. Jag är svag för killar som honom.
Knäsvag.mata mig.

Jag är fet och jag behöver äta. Så är det och så kommer det att vara.
Jag fattar inte varför man har valt att placerar M1A's lunch 12:35 efter en lång samhällskunskapslektion + svenska + engelska. Nu snackar vi tom mage mellan uppåt 6 timmar.

Fattar de inte att jag kommer svälta ihjäl?


Bild: Google


var är paradise hotel?

En tår formas vid mitt lilla öga när jag inte hittar de senaste avsnitten av PH på play. Kusinen berättade nyss att dem läggs upp ikväll kl 23.00.

Fint, då sover jag - garanterat.


adore


Bild: Google


jag har blivit lurad

INGEN HAR HÖRT DENNA?! Jag har frågat runt idag och alla verkar vara helt lost när det kommer till denna låt... PINSAMT!

Såhär lurad har jag varit idag.


Björn Rosenström - lurad.


dagens

Dagens lycka: Sophie Hantman Kollén
Dagens bad luck: jag har blivit lurad.

jonas goes bounce

HAHA! Helt galet, hittade den på SANNAS blogg!


 


Här skrattade vi jättemycket.


Bild: Skickad av Golbarg


"var är mina linser?"

Läsare som har följt mig mer än ett år tillbaka minns förmodligen att jag bloggade för fargadelinser.se i utbyte mot gratis linser.
Minns ni också att jag inte fick linserna?

Det vart ett jääävla ståhej och jag var så förbannad så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag mailade dem, jag fick svar, de mailade igen, och jag svarade. Inga linser fick jag och jag var så fly förbannad.

NU, ett år senare, rensar jag min mail och finner ett mail från företaget där de ha skrivit att de valt ut ytterligare ett antal personer som skulle få linser och att jag var en utav dem! Skulle bara logga in och skriva in koden så skulle jag få dem på posten. 
Problemet är bara att jag skulle ha beställt dem innan februari. Februari 2009.

Haha idag skrattar jag bara åt det, att jag kan bli så förbannad ibland. Som med det andra företaget som bannade mig för att jag "hackade" deras spel. HAHAH! Jag kan bara skratta.


"home is where the heart is, they say..."


Bild:
Feliiicia


Här kommer jag vara 7 augusti 2010

Vart kommer du vara?


jag tappar lusten.

Det blir så ibland, jag orkar bara inte. Jag vill vara själv, inte prata med någon och jag stänga världen ute.
Undra om jag har en skvätt manodeprissivcivihjehe eller vad det nu heter. Som idolen, Carrey. Han har ju perioder då han är helt fantastiskt galen och vissa stunder då han mår jättedåligt. Fast så dåligt mår jag ju inte, så att jag skulle kalla mig lidande av det. Jag blir mer... trött på verkligheten.

"Personen upplever maniska episoder (växlingar mellan deprission och upprymdhet.) Dessa extrema växlingar sker i humör, motivation, energi ect. "

Manodeprissiv. Ja kanske, en liten skvätt.ett geni, min idol.


Dagens citat

På en presskonferans under andra världskriget sa en kvinnlig journalist till Churchill:
Journalisten:  Om du var min man skulle jag hälla gift i ditt te.
Churchill: Vore du min fru skulle jag dricka upp det.


I've got skills that kills


bild: jag


to die for

Killar med dessa tatueringar... rawr säger jag bara - S E X!
Så sjukt snyggt, vet inte vart jag ska ta vägen.
Perfekthet.


Bild: Google / jag


jag gjorde om Mona Sahlin på GK-lektionen.

FÖRE
EFTER

Bilder: Google/jag

EDIT: jag är fullt oseriös vid skapelsen av denna bild.
PS. Det är snyggare i färg. DS.


Sliten, men ändå sexig.


Bild: jag

Vi ska slåss om saken.

Lenny Kravitz - Are you gonna go my way.Caroline♥ säger:
 ledsen att krossa ditt ♥ men han är min 

calle kristiansson. säger:
 ska vi slåss om det?

Caroline♥ säger:
 Som fan, ute om en timme *? 

calle kristiansson. säger:
 är där då.

Caroline♥ säger:
 Bra, försten i snödrivan förlorar

calle kristiansson. säger:
 deal.


Nu återstår bara fighten om Calle Kristiansson.
Vem vinner (jag)  och vem förlorar (carro)?


Detta är musik


"I'm walking to stockholm".


imorgon börjar dieten

jag ska inte äta godis från och med i morgon fram tills skolavslutningen. Jag kommer ta min första godisbit den dagen och jag kommer njuta!

I fortsättningen blir det hårdträning (ska börja springa ute när snön töat) på gymmet, äta sundare och avstå från godis. Det enda som gäller på "godis"fronten är mörk choklad och popcorn. This is gonna be tuff.


Alla som röstar på mig får var sin länk!

Man måste ju muta lite.
Rösta på mig som Veckans blogg hos ebba&millies !
Kommentera sedan i detta inlägg och säg om du röstat, så ska du få din julklapp... i efterskott.
Tack på förhand, söt!

sötaste.


Bild: jag.

farmor och jag gjorde glasyränglar till jul.
Bilder: jag

Skolstart idag/i morgon.

Det är väl vad alla snackar om. Hela Facebook är full av klagande andar som bara sörjer jullovets slut. Visst, jobbigt att behöva gå upp 6 varje morgon, börja plugga fysik och sitta vid en skolbänk varje dag.

Men kom igen, ärligt.
Vad har man gjort de sista dagarna...? INGENTING! Jag har bara sovit hela dagarna, kollat på film och bara längtat till skolan. Jag har saknat alla människor! Till och med matte-timmarna. Jullovet var skönt i början, men nu är det bara långdraget och... uttjatat. TILLBAKA TILL SKOLAN!

Loven är för långa, 3 veckor blir bara utdraget. Kan man inte ha två veckor under julen och sedan flytta den tredje fram mot våren? Det skulle ju vara mycket skönare med ett extra lov eller två veckors sportlov istället för ett.


Bilder: Någon i klassen, kommer inte ihåg (a)


laganda.


jag älskar paradise hotel

Det överraskar mig fortfarande. Säg vad ni vill, det är ett sånt jävla bra program! Just love it!
Personligen satt jag och grät (ja jag grät, det har bara hänt en gång tidigare att jag har gråtit till PH och det var i repris när Henrik åkte för typ... hundra år sen) igår när Patrik var tvungen att välja mellan Jackie och Anneli! Han är ju så söt! ♥
Vi hejjar på Jackie och tycker att Stefan är snuskigt het. Catja ska ut och Patrik vill vi bara krama. Cimon... han är ju Cimon.
Puss.


min vägg är vacker.

Jag köpte ramar på IKEA och blev kreativ.
Bilder: jag


Det sjukaste

Jag vaknade med ett sms på telefonen. Det var från en vän till mig som skriver och ber om ursäkt för ett samtal mitt i natten. Vadå samtal? Jag har inte pratat i telefonen inatt?

Jo det hade jag. På samtalsreglen står det att ett samtal tagits emot 03.34. Har jag något minne av det? NEJ! Förstår ni inte? Jag minns ingenting från det samtalet eller något förövrigt! Helt sjuuuukt!

Äckligt.


Veckans blogg

Jag är med som Veckans blogg hos Ebba&Millie! Rösta på mig alla barn!  Nummer 3!
Puss


svartvita bilder med killar som röker är sexigt.
Bilder: Google


Guess who...?

EDIT: lämna aldrig kameran utan översyn.


finaste låten.

Om någon med stort hjärta råkar ha låten så får den jättegärna skicka den till mig
Carro har ett stort hjärta
stalker...?

Detta kanske inte är det bästa stället att berätta detta på, det kanske ger personen i fråga feedback eller andra idéer.
Men jag är bokstavligen rädd.


Det har skett några dagar, inte varje dag, men ibland. Det är någon som ringer mig, både hem och mobilt, med dolt nummer. Det har skett flera gånger och det börjar seriöst skrämma mig. Det är inte så att personen säger något eller gör något oherotiskt. Den är bara tyst och lägger sedan på. Oftast varar samtalet i bara några sekunder.

Det sker oftast på kvällen eller under natten. Sist ringde personen mig på nyårsnatten 06.08 och samtalet varade  i 4 sekunder.
Läskigt? Förnamnet.

Jag ber dig att sluta om det nu är du som läser. Om du nu är olyckligt förälskad i mig eller något liknande, så är detta inte det bästa sättet att ragga upp mig. 

Sluta spela mr/mrs hemlig, hör av dig och berätta vem du är.
Annars funderar jag starkt på att kolla telefonregistret och kolla upp ditt nummer. Det går som sagt att spåra nummret some how.
Du skrämmer mig.


tråkigheter och godisberoende.

Plats: Sängen.
Tillstånd: Tillfredsställd.
Favoritmynt: Femtioöring.
Favoritskådespelare: Kyle Gallner.
Onödig kändis: bloggare.
Nödvändig kändis:  skådespelare.
Hur mår du nu?:  bra tack, själv?
Vad tycker du om att äta?:  bland det bästa som finns.
Vad har du för betyg i matte: vad tror du?
Drömålder:  20.
Dvd eller vhs: VHS.
Favoritserie?:  True blood.
Snygg eller snäll?: snäll.look-a-like hotpants


Bild: Google


bebisen firade också nyår.


Bild: Jag

Sonisphere i sommar!

Biljetterna fixade och klara, och jag lyckades till och med få med mig, ingen mindre än.... PAPPA! Hahah! Så nu blir vi ett helt gäng som drar dit, superkul!

Nu är det bara dags att tagga igång då!jag ska hoppa 23.59.59 och landa 2010!

Gott nytt år allesammans!
Slut på 00-talet.

EDIT: Nu är jag tillbaka hos pappa igen! Dricker lite pomack och kollar på the League. samtidigt klickar jag runt på IKEA och kolla vad man ska införa till rummet.
Ramar står högst upp.

mina nyårslöften under 2010

  • Lose some weight.
  • Börja skriva drömblogg (Toves idé faktiskt, jag har faktiskt redan startat en! hah!)
  • Spara mitt hår lika långt som Rapunzel.
  • Bli en snällare medmänniska (till dem som förtjänar det)
  • Sluta ta crap.
  • Lära mig att spara pengar.

 


RSS 2.0