Tove and Kajsa goes sailorboys!
Midsommar 2010

Helt GALEN midsommar. Har gjort saker som INTE får nämnas här. Fyfan, mår illa av tanken...

Iallafall var det en lyckad midsommar! Var med Tove, Amanda och Lessane, hade det gaaalet hela kvällen! Röjde som om det inte fanns någon morgondag! Tyvärr fanns det ju det, haha! Dans i parken och sedan efterfest.

Vi klampade in genom dörren och gick och la oss halv 5 om jag inte minns fel. Minnet är ju inte riktigt med om man säger så...

11 snabba frågor.

Vad har du för personlighet: Glad och allert med en skvätt av bitterhet.
Hur imponerar man på dig: The humor is the key.
Har du rökt vattenpipa: Självklart!Har du druckit alkohol: Idag eller vadå? Nej fick nog igår... Eller...?
Hur långt har du gått med det motsatta könet: Vad menar du med gått?
Har du några piercingar: LäppenSjunger du bra: Bäst i duschen.
Är du kaxig: In desperate times comes desperat needs...
Vem är din förebild: Dr MuggTror du att folk snackar skit om dig: Hahaha ja det är klart de gör? Avundsjuka säger jag bara! 
Tycker du om öl: Njae, inte så jättemycket. Men ska faktiskt börja lära mig dricka det...


Ny diet.

Efter sommarlovet ska jag börja på en ny diet.

  • Ingen pasta/ris
  • Absolut inget godis/chips och läsk och annat oförnuftigt.
  • Ut och gå minst en halvtimme varje dag.

Sen så kommer jag säkert på något mer... Nu jävlar!


Vi satt utanför Stadion och fick en gratiskonsert.


Vilka är ni?

Ni är ett par stycken som varje dag klickar er in här, på Hulkenglass.blogg.se.
Min fråga är: Vilka är ni? Vilka är ni filurer som kommer in här och försöker kika er in i mitt lilla liv? :D Barn, tonåringar, vuxna, äldre?

Något som skulle vara kul är om du/ni, som klickar er in här, lämnar en kommentar med vad ni heter och vilken ålder ni är. Så skulle jag kunna få en uppfatting om vem som sitter bakom dataskärmen!

Om ni vågar alltså. Eller ni kanske är fega? ;)

Någon såndär mysig kväll i juni.

Duscha måste vara bland det skönaste som finns. Det är så befriande på något sätt och kan oftast skölja av det mesta, både fysiskt och psykiskt...

Har varit och flängt hela dagen. Först till Vaxholm-Rindö-Skarpö(BADADE FÖR FÖRSTA GÅNGEN I ÅR IDAG!)-Rindö-Skarpö(Träffade Tove och Amanda! <3)-Hem. Nu ska jag snart somna till Fucking Åmål. I morgon blir det tidigt, då jag ska in till stan och möta Tranåsflickorna! Fast jag kom på att jag inte sagt det till dem... Jaja!

Eller vet ni vad. Jag börjar skriva på min roman istället. Sova gör bara gamla människor!


Tänk att man har turen.


@Facebook.


Är alldeles för upptagen med att tycka synd om mig själv.

Vad har Gud emot mig egentligen? Hur lyckas man vara sjuk på sommarlovet? Tur att det finns te och bra filmer. Annars hade jag nog gått under.

Här har ni hela historian.

Ingen kommer orka läsa: Men tro mig, ni får er ett gott skratt av skadeglädje!


Jag följde med Tove till hennes skolavslutning och senare på kvällen hängde hela gänget vid Råhlis. Jätteroligt!
Tiden var dock som bortblåst. Ingen tidsuppfattning, ingen klocka och så får man väl skylla på andra faktorer också... Iallafall, vid ett på natten lämnade vi parken och rörde oss upp mot Fridhemsplan (först in på Mcdonals för en mugg vatten). Vi tar tåget mot T-centralen - och missar precis Mörbytåget. Vad står det på skyltarna? Jo nästa går 05.00...

I panik springer jag upp och stöter på en sexig vakt som berättar för mig vart en buss mot Danderyd går. Vi tackar och tar oss ut till bussen - men det råkar vara så att bussen passerar genom HELA JÄVLA SOLLENTUNA innan den kommer fram till Danderyd...

Iallafall, ungefär 2 var vi i Danderyd och ska kolla när bussen går (helt övertygade om att nattbussarna går). Skylten visar att nästa Vaxholmsbussen går 05.58. Vadå 05.58? Klockan var ju bara 2?

Vi ringer Toves pappa, min mamma som inte svarar och tillslut svarar min far och säger att han hämtar oss där vid 4. Jaja, vi väntar. Vi försöker gå in på sjukhuset - som är stängt? Vi sätter oss i SL centret - som är iskallt. Vi hittar en kiss-hiss som var någorlunda varm, där vi lägger oss och halvsover från klockan halv 3 fram till halv 5 på morgonen då min pappa ringer och säger att han är i Danderyd.

Vi tar oss ut i ösregnet, sätter oss i bilen och har aldrig varit så lyckliga över att vara hemma i Vaxholm igen.
Jag skulle sedan ta moppen från färjan (JA DEN FUNKAR, WIIIIEE!!!!!! TACK PAPPA OCH ANN-CHARLOTTE!) i spöregnet. Jag svär, jag grät hela vägen hem av köld och ville bara lägga mig i sängen.

Den natten sov jag fem timmar och jag är fortfarande inte återställd. Det tar nog ett tag ska ni se.

SKOLAVSLUTNING 2010
Bilder snodda från Hampus Anton Szabo


Förbannad.

Jag blir så irriterad på människor ibland. Man kan inte vara med på en enda jävla bild utan att de kommer upp på Facebook. kan man inte ta bilder bara för att spara på datan, istället för att visa hela världen vad man gjort och vilka man varit med?

Det är inte som att alla bilder jag tar lägger jag upp. Lite respekt och förståelse (jag får egentligen inte ens lägga upp bilderna utan personen i talans godkännande, eftersom att det inkräktar den personliga integriteten) så gör jag inte det. Men vissa människor kan tydligen inte hålla sina fingrar i styr.

Ångbåtens dag 2010Försökte lägga upp bilder, men har ett cp-internet. Kommer väl i framtiden...

FÖrlåt, eller nej jag ska inte be om ursäkt. Jag har bara inte orkat blogga. Har faktiskt inte ens tänkt på det. Men jag lever i allafall, snart sommarlov, slutar på tisdag redan! Sen går det bara utför vill jag lova... Haha! Jaja, ingenting speciellt har hänt faktiskt. Bara chillat och chillat. Men hoppas ni lever och mår bra?

RSS 2.0