VARNING. jag kommer vara väldigt negativ i detta inlägg, so for your safety and the protection of those around you, ta ingenting personligt.

idag har jag varit utsatt för bland det jobbigaste jag har varit med om. jag klev upp, tro det eller ej, tjugo över fem, för att följa med min mor som jobbar på Sveriges Television. spännande, you name it! jag tyckte iallafall det, (bilder och alla posetiva saker kommer i senare inlägg!!!)

men dagen var inte bara en dans på röda rosor. jag har gått, och jag överdriver inte, mer än två kilometer idag. Sveriges Television är större än vad det låter. mina ben och fötter skriker efter vila.

efter det genomlidande jobbet skulle jag och min mor ta vägarna förbi Träningsspecialisten. först kom vi till fel adress. min själ skrek efter en Frapino och som tur var hittade vi ett Espresso House i närheten. gick in med glad min - vad tror ni? "tyvärr, vi har bara Frapino på sommaren."  sug på något hårt och saftigt.

bit i hop, över gatan fanns något likande Espresso house. Mocka Frapino på menyn! köper mig en sådan - vad tror ni? en äcklig jävla vider dricka med iskallt kaffe och grädde med chockladsås.

sur som jag var fortsatte vi, gåendes, mot sveavägen 141, det dyker upp en buss som vi tar två stationer, kliver av och hamnar utanför träningsspecialisten.

först hittar jag ingenting jag vill ha. sen hittar jag en Fitnessboll, ett linne med muskelgrejs och en vit T-shirt som jag planerade att trycka med HULKENGLASS.BLOGG.SE - tryck. lite småreklam så där.
kommer fram till kassan, "presentkortet funkar inte."  jahapp,  det hade blivit något strul vid betalningen. lämnar sakerna i affären, GÅR till Roslagstull. står där i runt två-tre minuter innan det dyker upp en buss med EJ I TRAFIK. den kör fort så jag och mor backar för att den inte ska skvätta massa slask på oss när den åker förbi busshållsplatsen, - VAD TROR NI? bussjäveln var i trafik, det satt personer på bussen och den åkte förbi. mor sliter upp telefonen, ringer SL och är nåågorlunda glad.

nåväl, det dyker upp en ny buss sju minuter senare. kliver på den, njuter av färden. när bussen svänger av från engarn så  slår tanken mig; fan vad bussen lutar. och jovisst. bussens sida eller släp slår i räcket mot sjön.
här sitter jag efter en fartfylld dag. med fotvärk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du kallar dig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Dina rader:

Trackback
RSS 2.0