5 år - gravid.

Den 27 september 1933 föddes Lina Medina i Paurange, Peru. I den medicinska historien så är hon den yngsta bekräftade mamman, då hon vid  5 års ålder födde en pojke.

När hon var blott 8 månader fick hon sin mens och hon var redan i puberteten vid 4 års ålder, hon hade fått bröst och pubishår. Undersökningar visade att hon var lika fullt utvecklad som en vuxen kvinna.

Medinas togs av sina föräldrar till doktorn, på grund av hennes onaturligt stora mage. Först troddes hon ha en tumör, men det visades senare att hon var gravis i sjunde månaden. 
Den 14 maj 1939, förlöstes hennes son med kejsarsnitt (på grund av hennes lilla bäcken). Pojken fick namnet Geraldo, efter den doktor som funnits till hands för Medina. Lina Medinas son Geraldo trodde upp till tioårsåldern att Lina Medina var hans storasyster.


Vem som var pappan till barnet kom aldrig fram men däremot så satt Linas pappa i fängelse under en tid för misstanke om våldtäkt. Pappan släpptes dock på grund utav bristen på bevis. Vissa rykten säger också att pappan till barnet kan ha varit trädgårdsmästaren till familjen som spårlöst försvann när man fick bekräftat att 5-åringen var gravid.



Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Lina_Medina 
Bild: Google



Hittade detta på mammabloggaren micahs blogg. Det är så brutalt att jag är bokstavligen ärrad för livet. Tyckte att ni också kunde bli det. Varsegod!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du kallar dig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Dina rader:

Trackback
RSS 2.0