Bloggreklam? HAH!

Haha ja man hittar ju allt små goda saker när man går tillbaka bilddagbokens arkiv. Som detta. 
En fråga: Vad tänkte jag med? 

"Det fanns en gång en flicka som var personligt förrvirrad och kände sig allmänt utstött från omvärlden. Hennes uppväxt var långt bort från normal och hon kände att om hon inte rymde bort från det hemska eller berättade sina känslor, kanske hon en dag skulle få en oerhört peronlighetsklyvning.

Så flickan kände att hon behövde berätta för någon som skulle förstå henne på riktigt, så hon sökte upp nya vänner. De vännerna var av det bästa slag man kunde tänka sig, omtänksamma, snälla och älskvärda. Men efter ett tag kände flickan att hon inte längre ville tynga ner hennes vänner med sina problem.

Flickan ville skriva ner allt hon tänkte, och dela med sig av det. Dagbok var något flickan i tidigare år provat på, men det räckte inte. Hon ville att alla skulle läsa det hon tyckte och tänkte. Efter funderingar fick flickan höra talas om någonting som kallades " blogg" eller också "internetdagbok". Flickan vart lite osäker, men hon provade på det. Första bloggen gick inge bra, så flickan gav dock upp den. Men efter ett tag höll hon nästan på att explodera av alla tankar så hon tänkte att blogg kanske inte var så tokigt ialalfall. Så flickan skapade en ny blogg som hon senare tröttnade på. Där skrev hon allt hon kom på som hon ville berätta.

Men efter dagar av samma uppklickning så vart flickan uttråkad på sin lilla blogg. Så hon tyckte att en ny blogg skulle vara en bra variation för henne och hennes tankar. Så hon skapade en blogg som gick under namnet HULKENGLASS.BLOGG.SE som fortfarande idag går att läsa.

om du inte läser hennes blogg eller kopierar denna text till din bdb så kommer hennes personliga internetgris att sitta vid din säng innan klockan 00.00 ikväll och äta upp dig."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du kallar dig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Dina rader:

Trackback
RSS 2.0